Autoverhuur

AAB Genva is de specialist in autoverhuur. Dit bedrijf, gelegen in Kontich, beschikt over een zeer uitgebreid wagenpark, van personenwagens tot vrachtwagens en mobilhomes, die u kan huren voor verschillende periodes. U huurt bij AAB Genva al een nette personenwagen vanaf € 35. Of u nu een kleine stadswagen nodig heeft of een grotere gezinsauto, u vindt ongetwijfeld uw gading tussen alle recente en goed onderhouden wagens die het bedrijf ter beschikking heeft.

Op de website van autoverhuur AAB Genva vindt u een overzicht van alle wagens die te huur zijn. U ziet er meteen een duidelijk overzicht van de uitrusting en van de prijzen en tarieven per dag, per weekend of per week. Wil u een wagen langer huren, dan kan u een speciale prijs op maat aanvragen. Ook als u iets groter nodig heeft, zoals een bestelwagen of een minibus, moet u bij AAB Genva zijn.

Een volkswagen Transporter huren, of liever een Ford Transit of Mercedes Vito? Het kan al vanaf € 75. Bestelwagens huurt u vanaf € 25, vrachtwagens starten aan € 108. Stuk voor stuk scherpe prijzen voor autoverhuur met een goede service en degelijke kwaliteitswagens. Een blik op de website vertelt u meteen dat u bij AAB Genva aan het juiste adres bent voor autoverhuur, van klein tot groot, voor korte of langere termijn. Twijfel dus niet langer als u een auto wil huren, en neem contact op met deze specialisten terzake. U zal er met een gerust hart met uw huurauto vertrekken!

http://www.aabgenva.be/