Webwizards
Image default
Auto’s en Motoren

Autoverhuur

AAB Genva is de specialist in autoverhuur. Dit bedrijf, gelegen in Kontich, beschikt over een zeer uitgebreid wagenpark, van personenwagens tot vrachtwagens en mobilhomes, die u kan huren voor verschillende periodes. U huurt bij AAB Genva al een nette personenwagen vanaf € 35. Of u nu een kleine stadswagen nodig heeft of een grotere gezinsauto, u vindt ongetwijfeld uw gading tussen alle recente en goed onderhouden wagens die het bedrijf ter beschikking heeft.

Op de website van autoverhuur AAB Genva vindt u een overzicht van alle wagens die te huur zijn. U ziet er meteen een duidelijk overzicht van de uitrusting en van de prijzen en tarieven per dag, per weekend of per week. Wil u een wagen langer huren, dan kan u een speciale prijs op maat aanvragen. Ook als u iets groter nodig heeft, zoals een bestelwagen of een minibus, moet u bij AAB Genva zijn.

Een volkswagen Transporter huren, of liever een Ford Transit of Mercedes Vito? Het kan al vanaf € 75. Bestelwagens huurt u vanaf € 25, vrachtwagens starten aan € 108. Stuk voor stuk scherpe prijzen voor autoverhuur met een goede service en degelijke kwaliteitswagens. Een blik op de website vertelt u meteen dat u bij AAB Genva aan het juiste adres bent voor autoverhuur, van klein tot groot, voor korte of langere termijn. Twijfel dus niet langer als u een auto wil huren, en neem contact op met deze specialisten terzake. U zal er met een gerust hart met uw huurauto vertrekken!

http://www.aabgenva.be/