Webwizards
Image default
Auto’s en Motoren

123 Theorie voor dagcursus autotheorie

Je theorie in 1 dag in Eindhoven halen, dat is echt mogelijk! Die ene dag is uniek en blijkt zeer goed te werken. De opzet is als volgt. Op een dag van jouw keuze kom je naar een cursuslocatie van 123 Theorie bij jou in de buurt. De dag begint vroeg, dus misschien is het slim je wekker te zetten? De hele ochtend is ingeruimd voor samen oefenen met examenvragen uit voorgaande jaren. Aan de hand daarvan ontstaan natuurlijk vragen en die worden door de docenten beantwoord. Het accent ligt op de meest belangrijke verkeersregels en verkeersborden. Bijzaken worden zoveel mogelijk overgeslagen.

Dit alles vindt in een groep plaats en het voordeel daarvan is dat jullie onderling van elkaar kunnen leren. Misschien klinkt iets onlogisch als de cursusleider het uitlegt en ineens heel helder als je buurman of -vrouw er zijn/haar draai aan geeft. Tussen de middag krijgt iedereen een smakelijke, gezonde lunch zodat de hele groep vol energie aan het examen kan beginnen. En dat examen vindt diezelfde middag plaats. Het vervoer naar de examenlocatie wordt geregeld door 123 Theorie. 

99 Euro, inclusief lunch en vervoer CBR

Je theorie rijbewijs in 1 dag halen, dat zou mooi zijn! Zou jij dit wel willen, meld je dan snel aan voor een komende theoriecursus in jouw stad. Het maakt niet uit waar je woont, 123 Theorie zit in de buurt. Van Amsterdam tot Eindhoven. Van Goes tot Zwolle. En van Rotterdam tot Enschede. Per woonplaats vind je online info over waar en wanneer de 123-trainingen worden gehouden. Op dit moment loopt er een aantrekkelijke actie bij 123 Theorie. Voor slechts €99 kun je meedoen aan de auto theorie cursus. Lunch en vervoer zijn inbegrepen. Voor het examen zelf wordt nog wel een bedrag berekend. Wil jij binnenkort meedoen? Laat van je horen via telefoonnummer 085 060 1230 of stuur een appje naar 0629 99 99 62.

https://www.123-theorie.nl