Webwizards
Image default
Auto’s en Motoren

Paruzzi levert topproducten

Welkom bij Paruzzi. Er zijn meer dan een half miljoen parts op voorraad. Exclusieve Volkswagen onderdelen om jouw VW verder te perfectioneren. De up!, de T-Cross en de Polo zijn op dit moment populaire Volkswagens. De elektrische ID.BUZZ is nog volop in ontwikkeling. Foto’s ervan doen erg denken aan de oude vertrouwde VW Bus. Zoals Volkswagen het zelf omschrijft: ‘het icoon in een nieuw jasje’. Heb jij een Spijlbus, Panoramabus of T25/T3 Bus in je bezit? Paruzzi kan je helpen aan al die onderdelen die je zoekt. Een aluminium claxondop, achterbumper, accu, achterlicht lens en verchroomd benzinefilter zijn zomaar wat voorbeelden. Gezien het grote assortiment lijkt het misschien zoeken naar een speld in een hooiberg, maar daar is absoluut geen sprake van. Een handige manier van zoeken als je al precies weet wat je nodig hebt, is de zoekbalk. Typ het onderdeel in en alle varianten verschijnen op je scherm. Ben je de remmen en velgen van je bus aan het controleren en opknappen en heb je meerdere dingen tegelijk nodig? Je kunt het best die categorie aanklikken en bekijken wat er allemaal in de aanbieding is. Dat gaat van velgdoppen tot remslangen en van wielremcilinders tot verchroomde ventielen.

Volkswagen type 3 modellen

De Volkswagen type 3 was destijds en is ook nu nog een favoriet bij VW-fans. Een aantal decennia geleden werd hij vooral aangeschaft door mensen die wat meer ruimte en luxe wilden dan de Kever kon bieden. Van 1961 tot 1973 werden er in totaal 2.583.015 gemaakt in de fabriek in Wolfsburg en later Emden, Duitsland. Hoeveel er nu nog precies rondrijden en/of in garages staan, is moeilijk te schatten. Qua koetswerkstijl zijn dit de opties: -tweedeurs notchback sedan; -tweedeurs fastback sedan; -tweedeurs station wagon; -tweedeurs panel van.

Deze VW beschikt over achterwielaandrijving en een 1.5 of 1.6L H4 motor. Qua overbrenging zijn er twee modellen: de vier versnellingen handmatig en de drie versnellingen automaat. Wellicht wil jij een nieuw motoronderdeel bestellen voor jou Volkswagen type 3? Hier op Paruzzi.com zul je zeker slagen!

https://www.paruzzi.com/nl/volkswagen/