Webwizards
Image default
Auto’s en Motoren

Goedkoop auto rijden

Er zijn verschillende manieren om goedkoop auto te rijden. Zo kun je allereerst bij allerlei garages langs gaan om te kijken of zij nog een goedkope tweedehands auto hebben staan. Je kunt zo enorm besparen op de aanschafwaarden van de auto, maar houdt er wel rekening mee dat er aan oudere auto’s sneller wat kapot kan gaan. De reparatiekosten kunnen behoorlijk oplopen en uiteindelijk geldt dan het spreekwoordelijke ‘goedkoop is duurkoop.’ Je kunt ook via internet proberen een tweedehandsauto te bemachtigen, maar ook hier geldt dat je nooit precies kan weten of de auto nog in goede staat is of dat zich al snel de eerste mankementen zullen voordoen. 

Auto via je werkgever

Een andere manier om relatief goedkoop auto te kunnen rijden, is een baan te zoeken waarbij je een auto van de zaak krijgt. Via veel werkgevers kun je een bestelbus leasen en dan hoef je helemaal niets te betalen om toch in een auto te rijden. Natuurlijk ga het dan wel alleen om zakelijke kilometers, want zodra je de auto ook in je privé tijd wilt gaan gebruiken, dan moet je natuurlijk wel bij betalen. 

Een auto winnen

Voor de goedgelovigen onder ons kun je ook nog proberen om met zo veel mogelijk prijsvragen mee te doen in de hoop dat je wellicht een auto wint. Dat is natuurlijk het ultieme gevoel, om in een gratis auto rond te rijden die ook nog eens echt van jou is. Ook in dit geval is het rijden van de auto zelf natuurlijk niet helemaal gratis. Je krijgt toch te maken met belastingen en verzekeringen en ook zal je zelf voor benzine moeten zorgen. Afhankelijk van hoe vaak je de auto gebruikt en hoe lang de afstanden zijn die je rijdt, kan ook dit uiteindelijk toch behoorlijk in de kosten lopen.

http://www.bestelbusleasen.com/