Webwizards
Image default
Auto’s en Motoren

Taxi Antwerpen

Global Taxi biedt allerlei taxidiensten in Antwerpen en de ruime omgeving. Veilig vervoer door ervaren chauffeurs, in degelijke en goed onderhouden wagens, dat is waar Global Taxi dag in dag uit naar streeft. U kan rekenen op een onberispelijke, vriendelijke en klantgerichte service, ongeacht of u een taxi boekt voor een korte rit of voor een grotere afstand. Ook vervoer van en naar de luchthaven behoort tot het servicepakket van dit taxibedrijf in Antwerpen.

Heeft u een taxi gereserveerd, dan kan u er op rekenen dat uw chauffeur stipt op tijd klaarstaat, zodat u geen tijd verliest en tijdig op uw afspraak bent. U kan een taxi vragen per telefoon, maar u kan ook online boeken via de website. Heeft u nood aan een meer uitgebreide service op maat, zoals bijvoorbeeld een taxi die u op één dag naar meedere afspraken brengt? Ook dat is geen enkel probleem voor Global Taxi.

Klantgerichtheid staat voorop, dus er wordt altijd gezocht naar de ideale oplossing die het beste bij uw wensen aansluit. De taxidienst uit Antwerpen brengt u natuurlijk ook naar bestemmingen buiten Antwerpen, doorheen heel België of zelfs naar het buitenland. De chauffeurs staan elke dag, 7 op 7 en 24 uur op 24 paraat om u veilig naar uw bestemming te brengen. Bent u professionele klant, en wenst u op regelmatige basis gebruik te maken van een taxi? Dan kan er een scherp tarief op maat afgesproken worden, zonder in te boeten aan kwaliteit!

http://www.global-taxi.be/