Webwizards
Image default
Auto’s en Motoren

Welke rijschool is er bij jou in de buurt?

Rijschool Troy de rijschool in Utrecht en omstreken. Al jarenlang zijn wij het adres voor geslaagde rijopleidingen. Bij rijschool Troy Utrecht krijgt iedere leerling een uitstekende begeleiding vanaf de eerste les tot aan het praktijkexamen. Troy Rijschool biedt zijn leerlingen dan ook altijd een rijopleiding op maat aan. Wij vinden het belangrijk om onze leerlingen op te leiden tot zelfverzekerde, veilige verkeersdeelnemers. Tijdens de rijlessen oefenen we alle mogelijke examenroutes en natuurlijk de bijzondere verrichtingen. Kortom, bij Troy Rijschool volg je gegarandeerd een geslaagde opleiding. en geeft rijles in Utrecht , de Meern, Vianen, IJsselstein, Nieuwegein, Leidsche rijn, De Bilt, Bilthoven, houten en  omstreken.

Persoonlijke instructeur

Ik geef op een heldere en duidelijke manier les waarbij ik de lessen aanpas aan jouw aanvangsniveau en leertempo. Ben je een vlotte leerling of juist iemand die wat meer tijd nodig heeft? geen probleem! Iedereen is welkom. Het is een kunst om op het juiste moment je examen af te leggen. Niet te vroeg, maar ook zeker niet te laat. Mijn instelling is om kwalitatief goede lessen te geven zodat je het examen kunt zien als een logische gevolg van jouw opleiding, zodat je hierna met veel plezier, veilig en zelfbewust aan het verkeer kunt deelnemen. Bij de opleiding staat leren en rust voorop! Let op; fouten maken mag, dit zijn ook leermomenten!

Wij streven naar perfectie als het gaat om rijlessen Utrecht omdat elke leerling anders is behandelen wij iedere leerling met de behandeling die de leerling nodig heeft.

Jou instructeur geeft jou een veilig gevoel wanneer je de verkeer deelneemt, moment dat er een fout wordt gemaakt zal de instructeur ingrijpen bij de bediening, hierbij hoef je nooit bang voor te zijn want fouten maak je om te leren. Hierna zal hij jou uitleggen wat er fout ging en wat jij kan verbeteren.

Wacht niet langer en bel voor je gratis proefles 030:8080317 of kom naar de site www.rijschool-troy.nl

http://www.rijschooltroy.nl