Webwizards
Image default
Adverteren

Geld verdienen met chatten

Geld verdienen met chatten klinkt als een onmogelijke optie maar het is een realiteit! Je kunt namelijk als webcam model geld verdienen door simpelweg te chatten met bezoekers van jou chatroom. Een webcam model chat namelijk van achter zijn of haar computer met mensen die de chatroom bezoeken, als webcam model ben je zichtbaar voor de bezoekers doormiddel van de webcam die je behoord te gebruiken. Zonder webcam kun je dus ook geen webcam model zijn.

Hoeveel geld jij kunt verdienen door het chatten met bezoekers is afhankelijk van een aantal dingen namelijk hoelang ben jij actief als webcam model en hoeveel vaste bezoekers heb je hierdoor al opgebouwd? Hoeveel bezoekers heb jij gemiddeld in jou chat en hoeveel betaald het platform uit?

Sommige platformen betalen per minuut dit betekend dat je bij sommige platformen dus 0,18 cent per bezoeker per minuut krijgt plus de extra optie credits te tippen. Maar er zijn ook platformen die er niet voor kiezen om standaard de uitbetaling te doen maar het laten afhangen van de bezoekers in jou chat, de bezoekers kunnen dan tokens kopen bij het platform en deze uit vrije wil doneren bij jou omdat ze de show leuk vinden, een speciaal verzoekje hebben of gewoon omdat ze jou leuk vinden. Het voordeel hiervan is dat bezoekers meer kunnen betalen dan 0,18 cent per minuut maar het nadeel ervan is dus ook dat je helemaal niets kunt verdienen aan een bezoeker.

Door de platformen te combineren kun je het meeste geld verdienen. Dit heet splitcammen, je camt dus op meerdere platformen tegelijk waardoor jij jou inkomsten automatisch verdubbeld. Het is wel belangrijk dat jij een computer en internet verbinding gebruikt die dit aan kunnen omdat je kwaliteit van de uitzendingen er niet op achteruit moeten gaan omdat dit je verdiensten weer terug kunnen dringen.

http://www.webcamwerkonline.nl/vraag-en-antwoord/chatten-voor-geld/