Webwizards
Image default
Bedrijven

Logistiek wordt beter

Merk je ook dat het makkelijker is om iemand in Australië te spreken? Vroeger kon men het niet bedenken dat het ooit mogelijk zou zijn iemand van zo ver te spreken. Het internet laat het een nieuwe wereld opengaan. De totale bevolking op de wereld, de afstand tussen iemand uit Australië en Nederland is figuurlijk een stuk korter dan dat die afstand vroeger was. Waarschijnlijk zijn wij niet de eerste die zeggen dat het zo is maar heb je het zelf gemerkt of heeft iemand anders je dat ook verteld. Het is vooral de mensen die al wat ouder zijn die vinden dat het allemaal een stuk anders is dan vroeger. Je hoeft maar even op je pc te gaan bijvoorbeeld een livestream te bekijken en met een beetje geluk zit er ook iemand uit Australië te kijken. Dit zijn dingen die je vroeger niet kon bedenken dat dit mogelijk zou zijn.

Niet alleen het internet is er gekomen waardoor alles dichterbij is, ook de economie is over heel de wereld. Pakketjes kan je bestellen in China of Australië en je hebt ze binnen de 3 weken in huis. Er zijn verschillende redenen waarom pakketjes binnen de 3 weken in jouw huis zijn. Er zijn meer vluchten en vliegtuigen die bijna speciaal vliegen om pakketjes rond de wereld te brengen. Bedrijven worden ook steeds beter in efficiënte Logistiek. Door efficiënte logistiek ben je zowel sneller met het bezorgen van pakketjes en kan je ook meer geld besparen op de pakketjes. Sommige bedrijven hebben er op in gespeeld op de steeds groeiende logistieke markt door Magazijn te huur.

Zo zie je maar hoe de wereld steeds meer veranderd, e-commerce wordt ook steeds groter en de verkoop in winkels zelf neemt steeds meer af. Zouden de winkels wel blijven bestaan of zouden ze ooit helemaal weggaan?

https://vpd.eu/