Webwizards
Image default
Banen en opleidingen

Projectleider

Projectleider

Altez Group is een toonaangevende speler in de internationale bouwsector. De bouwgroep, met vestigingen in tielt en meeuwen, voert projecten uit in binnen- en buitenland voor de industriebouw, agrarische bouw en hippische bouw.

Onze capaciteit?
Een sterk team van gemotiveerde vakmensen die elk project secuur afslachten van start tot einde. Dankzij hen zijn wij een van de snelst groeiende bedrijven in vlaanderen.

Jouw verantwoordelijkheden

Als operationeel projectleider neem jij meerdere werven bij je hoede en zorg je dat de executie ervan tijdig en volgens de geldende kwaliteitsnormen gebeurt. In de voorbereidingsfase bespreek je gezamenlijk met de koper, generaal projectleider, projectvoorbereider en cheffin het plan, neem je de opmetingen voor je rekening en verzorg je de werfinrichting. Je beoordeelt en verbetert, als nodig, de reclamevoering op de werf en staat in voor de veiligheid. Je plant de werf van zodra het plan in productie gaat. Onder de uitvoeringsfase zorg je er niet inclusief voor dat alle materialen present zijn, maar ook voor de correcte werkverdeling van de verscheidene ploegen. Daarenboven stel je rendement, kwaliteit en programma centraal. Je leidt de werfvergaderingen, poneert overwonnen op en staat continu in voeling met de koper, je leidinggevende en andere partijen. Je bereidt de oplevering voor en voert ze uit, stuurt de finale afwerkingen aan en staat in voor het asbuild plan. Ten slotte heeft je afvaardiging ook een financieel luik : je controleert een veel facturen, contacteert de koper hieromtrent en streeft steeds naar een optimaal rendement. Waar nodig lever je ook juridische info.

Jouw profiel

Anatomie en planning is integraal jouw ding, zodat je elk jouw toegewezen project in de vooropgestelde tijdslimiet en volgens de befaamde altez-kwaliteitsnormen weet af te werken. Je hebt een hogere bouwkundige vorming genoten of bent gelijkwaardig door ervaring. Als geboren peoplemanager slaag je erin je medewerkers elke dag opnieuw te motiveren waardoor elk project een hit wordt. Mogelijke problemen weet je in de kortste keren te detecteren en te counteren met adequate oplossingen.

Ons aanbod

Onze operationeel projectleider krijgt een zeer gevarieerde en uitdagende functie binnenshuis een dynamische en jonge werkomgeving, gestoeld op ervaring en stabiliteit. Wij voorspellen een zeer aantrekkelijke verloning, completeren met extralegale voordelen, reële doorgroeimogelijkheden en een inwonende vorming/opleiding.

https://www.nieuwejobs.com/job/q/werken-in-de-productie.html