Webwizards
Image default
Woning en Tuin

Wij repareren uw riool!

Laat uw afvoer geen water meer door? Heeft u last van rioolstank of een lekkage? Het kan zijn dat er een scheur of breuk zit uw leidingen. Ontzettend balen want met kapotte leidingen is het moeilijk om dingen te doen in het huishouden, maar geen paniek want de experts van Rioolprobleem kwijt schieten u te hulp.

Stap naar een vakman

Tenzij u een zeer ervaren klusser bent met een specialisme in riolering en toegang tot de juiste materialen, raden wij u sterk af om zelf aan de slag te gaan. Als u namelijk een fout maakt kan het zomaar zijn dat de schade alleen maar toeneemt waardoor u nog verder in de problemen geraakt. Met een expert van Rioolprobleem kwijt bent u verzekerd van een veilige en succesvolle rioolreparatie.

Wat doet een expert

De experts zijn gespecialiseerd in het opsporen van de rioolproblemen en zorgen ervoor dat deze vakkundig voor u worden opgelost. Deze vakmannen beschikken over de modernste middelen om de problemen aan te pakken, bijvoorbeeld een speciale hars die aan de binnenkant van de leiding wordt aangebracht. Hierdoor wordt de scheur of breuk gerepareerd en is het in veel gevallen niet eens nodig om muren of vloeren open te breken.

Advies van de expert

Is de reparatie geslaagd? Is de vieze lucht verdwenen? Mooi! Dit is echter niet waar onze service stopt. Het is namelijk van belang om de riolering zo goed mogelijk te blijven onderhouden om problemen in de toekomst te voorkomen. Daarom zal de expert een aantal adviezen geven waarmee u aan de slag kunt om uw riool netjes te houden.

Kosten van de reparatie

Uw vakman kan u vooraf geen exacte prijs geven aangezien de kosten van de reparatie verschillen per geval. Dit komt doordat elke reparatie anders is. De kosten van de reparatie hangen af van een aantal factoren zoals de duur van de reparatie en de middelen die gebruikt moeten worden. De vakman geeft hierbij een heldere uitleg zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

https://rioolprobleemkwijt.be/