Webwizards
Image default
Banen en opleidingen

Medewerker bakkerij

Medewerker bakkerij voltijds met snelle opstart (m/v/x)

Functie

We zoeken een agressieve bediende in een bakkerijketen. Je komt te werken in de winkel van Nevele. In de winkel is een theesalon waar mensen kunnen eten en drinken. Je neemt ook deel aan de menigte.

U bent verantwoordelijk voor het verlenen van diensten aan klanten, het op orde houden van de winkel en het aanvullen ervan.

Je verwerkt bestellingen en vervolgacties.

Je verwelkomt klanten met een stralende glimlach

Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van verse producten en de werking van de kassa.

Je bent verantwoordelijk voor het aanvullen van de winkel in de ochtend en het legen en onderhouden van de balie in de avond.

Je zorgt er altijd voor dat de balie aantrekkelijk blijft.

Aanbod

U kunt er 100% zeker van zijn dat onze klanten in een prettige sfeer zullen wonen. Managers kennen de mensen heel goed, ze houden van de sfeer in de schuur, maar ze houden het tempo van het werk.

Daarnaast ben je pro rata begonnen, maar na een paar weken volgt er een aanslag met als resultaat een reguliere salarisverhoging.

Het systeem biedt u een volledig schema, met wekelijkse werkuren van 6.00 uur tot 13.00 uur en nog een week van 12.00 uur tot 19.00 uur. Daarnaast heb je een volledig vrij weekend, terwijl een ander weekend werkt op zaterdag en zondag.

U kunt er zeker van zijn dat u na een succesvolle inloopperiode een vast contract krijgt.

Jouw profiel

Verkoopervaring heeft de voorkeur. geen ervaring? Op deze manier is het goed om een ​​sterke interesse in verkoop te hebben.

Je bent leergierig, correct, accuraat, ordelijk en klantgericht.

Kleed je netjes met het nodige enthousiasme.

Je bent erg flexibel qua werktijden en taken en je bent op zoek naar een fulltime baan.

U kunt uw eigen vervoer gebruiken om te werken.

Je werkt elke 2 weekenden op zaterdag en zondag, je hebt geen probleem.

Organiseer inventaris en toon producten, klanten zijn welkom om producten en diensten te identificeren en te adviseren, betalingen te innen, de zelfbedieningsafdeling of bestellingen te helpen (kleine gebakjes, buffetten, …), winkels, werkbladen en materialen te onderhouden, inventaris te controleren, tekorten te identificeren Situatie, een bestelling plaatsen, de staat en opslag van bederfelijke producten controleren, producten verwijderen die niet meer te koop zijn, eten verkopen: chocolade, snoep, eten verkopen: bakkerij, eten verkopen: snoep

Diploma secundair onderwijs

https://www.jobinhoreca.com/job/q/verkoop-bakkerij.html