Webwizards
Image default
Electronica en Computers

Wordt een Wizard met handelen in Ethereum (TUTORIAL + REVIEW)

De koers prijs van Ethereum is eenvoudig te gebruiken en heeft een intuïtieve interface, de beste wisselkoersen en zeer lage kosten. Welke verschilt van verschillende beurzen waar u moet wachten totdat andere gebruikers u de gewenste prijs aanbieden. Omdat het momenteel de enige bekende beurs is waar je Bitcoins met PayPal kunt kopen. In het geval dat de voorkeursexchanges veel klachten heeft over het blokkeren van mensen uit hun accounts, is het misschien raadzaam om naar andere alternatieven te kijken. Lokale Ethereum-exchanges wordt in bijna elk land, inclusief Nederland, aangeboden.

Doorgaans berekenen beurzen een klein deel van de verhandelde som (transactiekosten). Het handelen in vreemde valuta op marge draagt ​​een hoge mate van risico en is mogelijk niet geschikt voor alle beleggers. Aan de andere kant kan het worden uitgevoerd met zowel digitale als fiat-valuta’s. Gebruikmaken van Margehandel of het hefboomeffect is niet beschikbaar bij Binance. U kunt een transactie van elke omvang verdienen en een transactie wordt binnen 5 tot een half uur verwerkt. Ten laatste, terwijl er op de exchange slechts in enkele landen wordt gehandelt, wordt Kraken wereldwijd aangeboden.

Handelen in ethereum in 3 stappen.

  1. Ga naar de website koersethereum.nl
  2. Kies een aanbieder in het vergelijkingstabel
  3. Kies een aanbieder die past bij je persoonlijke wensen voor het handelen in ethereum
  4. Kies voor de optie Ethereum (ETH)
  5. Meld je aan en vul je accountgegevens in (zorg ervoor dat je alles goed invult)
  6. Plaats een “buy-order” en koop ethereum

Bitcoin-exchanges bieden een volumegebaseerde vergoedingsstructuur: in het geval u veel altcoins koopt of verkoopt, moet u kleinere bedragen betalen. De allerbeste Bitcoin-exchanges leveren ook keuzes op in overeenstemming met uw locatiemiddelen. Het vinden van de beste Bitcoin-exchange vereist even wat vergelijken op de website die we hierboven al hadden vermeld. 

Let op, straks raak je al je cryptocurrencies kwijt! Een Zuid-Koreaanse Bitcoin-exchanges werd gesloten nadat hij opnieuw aan een belangrijke cyberaanval leed. Bijna elke bitcoin-exchanges heeft twee-factor-authenticatie. Als je in cryptocurrency als ethereum handelt, zorg er dan voor dat je je ervaring beoordeelt en beoordeelt zodat anderen ze kunnen zien – schrijf vooral reviews op het internet.

Nadeel van een cryptocurrency exchange

Accountverificatie kan enige tijd duren. De verificatieprocedure is eenvoudig, maar Kraken kan enigszins streng zijn wanneer het te maken heeft met de grotere verificaties. Geen belangrijke nadelen, alleen het verificatieproces duurde een tijdje (een paar lange dagen) om te voltooien. Helaas heeft het aanmeldingsproces nog steeds een aantal problemen en kan de verificatieprocedure behoorlijk wat tijd in beslag nemen.

De organisatie lijkt een goede gebruikersinterface te hebben waardoor het vrij eenvoudig is om Ethereum te kopen. Het is duidelijk dat het bedrijf zichzelf heeft ontworpen om bij elke stap volledig boven tafel te blijven. Het allereerste wat het bedrijf over zichzelf vertelt, is dat het volledig gereguleerd is. Het jeugdige bedrijf heeft een lange weg te gaan totdat het kan concurreren met dit soort rivaliserende beurzen als BTC China met betrekking tot bitcoin-handelsvolumes. Andere bitcoin-providers, zoals Coinapult en Monetas, hebben ervoor gekozen om respectievelijk Panama en Zwitserland te bezoeken om te voorkomen dat de regels met betrekking tot het runnen van een bitcoin-bedrijf in de VS van kracht worden.

Als eindresultaat zullen hun fondsen niet samen met de Coinprism-exchanges verdwijnen, maar klanten zullen niet in staat zijn om toegang te krijgen tot de munten, behalve als ze hun belangrijke cryptocurrencies storten op een hardware wallet.

Als onderdeel van de registratieprocedure wordt u ook gevraagd om uw bankrekening toe te voegen en uw identiteit te bevestigen. Als u een geverifieerd account heeft, kunt u elke dag 10.000 euro aan Ethereum aanschaffen.

“Het platform is een uitstekende optie voor Europese gebruikers, maar na een aantal acquisities in de voorgaande paar jaar lijkt hun focus te verschuiven van Europa naar de wereldwijde markt. Een echt handelsplatform kan naast de andere altcoins ook bitcoins inruilen. Het was waarschijnlijk wat licht over hen in een ongelooflijk duistere wereld van het omgaan met banken en klachten van klanten de hele dag” zegt Sjoerd van koersethereum.nl