Webwizards
Image default
Electronica en Computers

Uw partner voor uw IT-noden

Wilt u met uw bedrijf of als particulier in zee gaan met een IT-partner in de buurt van Waregem, maar bent u nog op zoek naar het juiste bedrijf? Dan raden wij u Compu-IT van harte aan. Met bakken vol ervaring en een uitgebreide expertise staan ze u professioneel bij met een heel breed scala aan IT-diensten. Van het beheren van netwerken en het bouwen van websites tot uw leverancier voor PC’s en randtoebehoren: ze doen het allemaal.

Uitstekende service en goede begeleiding

Deze kenners staan u bij met veel geduld als u bij hen een aankoop wilt doen. Bent u op zoek naar een nieuwe PC of laptop? Ze bieden u graag de ideale computer voor uw noden aan. U krijgt advies en uitleg over de modellen, zoveel u nodig hebt. Als er iets misloopt of kapot gaat aan uw PC kan u altijd bij deze IT-partner in Waregem terecht, waar ze in-huis reparaties uitvoeren. Dit kan als er een probleem is met de hardware, maar ook als er iets softwarematig misloopt. Wist u trouwens dat u ook bij hen terecht kan met een probleem als u uw PC niet bij hen gekocht hebt? Bij en voor bedrijven installeren deze specialisten servers, maken ze back-ups, en rollen ze Office 365 uit zodat al uw werknemers er probleemloos gebruik van kunnen maken. U kan ze ook aanspreken als u een website wilt laten bouwen. Wat ze ook doen: bij hen staat veiligheid voorop. Uw gegevens worden beschermd zodat u niets kwijtspeelt en zodat u niet ten prooi kan vallen aan indringers die uw gegevens proberen te stelen, iets wat jammer genoeg meer en meer voorkomt.

Kwalitatief IT beheer

Indien u een pc wilt kopen, een website wilt laten bouwen, Office 365 wilt uitrollen of om een andere reden op zoek bent naar een ervaren IT-partner in Waregem en omstreken, u hebt maar één keuze als u het ons vraagt: Compu-IT! Zij staan u bij, van a tot z, met alles wat betreft IT. Neem zeker de folder op hun website door om een goed idee te krijgen van wat ze voor u kunnen betekenen.