Webwizards
Image default
Beauty en verzorging

Welke cupmaten zijn mogelijk met een borstvergroting?

Wanneer u van plant bent om een borstvergroting te ondergaan, dan heeft u vast een bepaalde gedachte in uw hoofd van hoe groot u wil dat uw nieuwe borsten zullen worden. Kortom, u heeft wel eens stilgestaan bij welke cupmaat u zou willen. De uitstraling van uw nieuwe borsten wordt onder meer bepaald door het profiel en het volume van de borstprotheses.

Het profiel van uw implantaten

Met het profiel van uw borstimplantaten wordt bedoeld hoe ver de prothese naar buiten reikt na de borstvergroting. Hierbij heeft u vier mogelijkheden:

  • Laag profiel: deze protheses zorgen voor een natuurlijk en matig uitziende borstvergroting. Uw decolleté zal nog steeds onopvallend zijn.
  • Medium profiel: borstimplantaten met dit profiel ogen matig en natuurlijk en uw decolleté zal iets meer in het oog springen.
  • Hoog profiel: borstprotheses met dit profiel zien er bol uit. Uw decolleté zal dus een ronde vorm krijgen en in het oog springen.
  • Zeer hoog profiel: deze implantaten resulteren in een opvallende uitstraling en een decolleté dat niet te missen valt.

Voor advies kunt u altijd bij kliniek Dr. Wim Danau terecht, opdat u het optimaalste resultaat uit uw borstvergroting haalt. Het volume van de implantaten wordt uitgedrukt in cc. Om tot het voor u gewenste resultaat te komen, dient u voor een bepaalde cc te kiezen vooraf. Welk volume voor u geschikt is, hangt ook weer af van een aantal factoren: de huidige vorm van uw borsten, de grootte van uw borsten, uw algemene lichaamsbouw en het door u beoogde resultaat. Met een borstvergroting kunt u een cupmaat realiseren van A tot en met F.

Laat u adviseren

Uw BH-maat bestaat uit twee delen: de omvangmaat en het verschil in borstomvang. De omvangmaat neemt u op door met een meetlint net onder de borsten om omtrek op te nemen. Is deze omvang tachtig dient u een behamaat tachtig te dragen. Het verschil tussen borstomvang meet u op het zwaarste deel van uw borsten over de tepel heen. Neem contact op met dit bedrijf en laat u adviseren.

https://danau.be/