Webwizards
Image default
Beauty en verzorging

Uw plastisch chirurg in Antwerpen

Bent u in regio Antwerpen nog op zoek naar een geschikte plastisch chirurg voor uw borstoperatie? Kom dan naar Clinic 12B in Antwerpen voor uw specialist in de borstchirurgie. Laat u begeleiden in de aanloop naar elke ingreep zodat u gedurende de operatie met een gerust hart kunt vertrouwen op een expert. In de kliniek voeren ze onder andere borstvergrotingen, -verkleiningen, -liften en borstreconstructies uit. Een reconstructie kan ingrijpend zijn en vraagt ervaring en expertise. De chirurgen houden daarom niet enkel rekening met de operatie zelf, maar ook met het mentale proces dat eraan voorafging. Het gebeurt meestal na een borstamputatie, aangeboren afwijking, ontwikkelingsstoornis, infectie of ongeval. Vraag dus steeds voldoende advies zodat de arts de juiste behandeling op maat kan kiezen.

Doe een beroep op een ervaren specialist

Bent u niet tevreden met uw borsten of wilt u een reconstructie laten doen bij een plastisch chirurg in Antwerpen? Dat alles en nog veel meer is mogelijk in de praktijk van Clinic 12B. U kunt er met al uw vragen met betrekking tot borstchirurgie terecht. In de kliniek kunt u ook steeds rekenen op een behandeling of techniek die past bij uw situatie, gezondheid en voorkeuren. Bij een borstreconstructie is het bijvoorbeeld dan weer erg belangrijk om de omstandigheden waarin de patiënt zich bevindt mee te nemen in elke beslissing. Wanneer u een borstvergroting of -verkleining wil laten uitvoeren, is het dan weer essentieel dat u op de hoogte bent van alle maten, materialen, vormen en risico’s die ermee gepaard kunnen gaan. Het einddoel is steeds om u opnieuw goed in uw vel te laten voelen en van uw lichaam te laten houden.

Vertrouw op de artsen voor de juiste nazorgen

Ook na de operatie kunt u in de praktijk zeker zijn van de correcte nazorgen. Zo kunt u rustig van uw ingreep herstellen en eventuele bijwerkingen vermijden. Alle artsen in de borstchirurgie weten perfect hoe ze u hierbij moeten begeleiden. Maak daarom snel een afspraak met een plastisch chirurg in de kliniek in Antwerpen voor het lichaam waar u van droomt.