Webwizards
Image default
Woning en Tuin

Laat u informeren bij een beddenwinkel in de buurt van Antwerpen

Gemiddeld brengen we zo’n 8 uur per dag op een matras door, dit is één derde van de dag. Het is daarom belangrijk dat u niet op een te oud matras slaapt, dit kan namelijk rug- en nekpijn veroorzaken. Heeft u een matras gekocht bij Dormex, de matrassenwinkel nabij Antwerpen? Lees dan hier wanneer u uw matras vervangen moet.

Na hoeveel jaar moet ik mijn matras vervangen?

Het is per matras verschillend na hoeveel jaar u hem vervangen moet. Vaak wordt er aangeraden elke 8 tot 10 jaren een nieuw matras te kopen. Doordat een matras zich elk jaar een beetje meer naar uw lichaam vormt, wordt het steeds lastiger te bepalen of het matras nog van voldoende kwaliteit is en genoeg ondersteuning voor uw lichaam biedt. Probeer één van de matrassen uit in de showroom van Dormex, de beddenwinkel in de regio van Antwerpen. Als u lichamelijke klachten heeft na het slapen, zoals rug- en nekpijn, dan weet u zeker dat u een andere matras nodig heeft. Het kan zijn dat uw matras te oud is of dat u de verkeerde matras heeft voor uw slaaphouding. Woont u in de buurt van Antwerpen, maak een vrijblijvende afspraak bij bedden- en matrassenwinkel Dormex en laat u daar informeren door Chris, de paramedisch slaapadviseur. Door uw matras schoon te houden, kan u de levensduur van uw bed en matras verlengen. Vervelende vlekken kunt u vaak makkelijk verwijderen met een aantal huis-tuin-en-keuken middeltjes. Vraag de specialisten bij beddenwinkel Dormex nabij Antwerpen hoe u het beste vlekken uit uw matras verwijderen kan.

Breng een bezoek

Bescherm uw matras daarnaast met een matrasbeschermer. Deze kunt u makkelijk luchten en wassen. Hierdoor gaat uw matras aanzienlijk langer mee en zal u langer prettiger slapen. Laat u informeren over de verschillende matrasbeschermers die te koop zijn bij beddenwinkel en matrassenwinkel Dormex in Wuustwezel in de regio van Antwerpen.

https://dormex.be/