Webwizards
Image default
Beauty en verzorging

Volg opleidingen bij deze groothandel met nagelproducten

Naast dat deze groothandel voor nagelproducten allerlei spullen verkoopt om nagels te zetten, kan u ook verschillende opleidingen volgen. Nagelstylist is namelijk een beroep met toekomst. Deze opleidingen stellen u in staat om nog beter te worden in hetgeen dat u graag doet. Bezorg uw klant of vrienden mooie en verzorgde, maar vooral trendy nagels, want in deze opleidingen ziet u verschillende voorbeelden verschijnen van nagelontwerpen die op dit moment in de mode zijn. Leer alle basistechnieken, trends en nieuwigheden uit het vak en schrijf u nu in voor een van hun opleidingen.

Van een basisopleiding nagelstyliste tot een workshop Nail Art

Van een basisopleiding nagelstyliste tot een workshop in Nail Art. Met deze opleidingen haalt u uw beste skills naar boven en kan u op een professionele manier onverzorgde nagels om toveren tot prachtige creaties. Daarnaast leert u ook over de handen en de opbouw van de huid. De anatomie van de nagel is namelijk belangrijk om te kennen, zodat u weet welke producten u moet aanschaffen. Ontdek daarnaast ook benodigdheden voor gelnagels, acrylnagels en meer. Leer via deze korte opleiding met ongeveer vijf lessen op een professionele manier nagels lakken, plaatsen, bijwerken en verwijderen. Ook het zetten van gelnagels en welke benodigdheden u hiervoor nodig heeft, komt aanbod in onze opleidingen. Bij deze groothandel voor nagelproducten leert u op korte tijd heel erg veel en weet u handen en voeten tot in de puntjes te verzorgen.

Schrijf u online in

Wilt u graag meer klanten lokken met uw aanbod als schoonheidsspecialist of manicure uit te breiden? Of heeft u als plan binnenkort u eigen nagelstudio te openen in hoofd- of bijberoep? Neem dan een kijkje op de website van Belgium Oro Nails in Wommelgem en laat u verrassen door hun groot aanbod aan producten en opleidingen. U vindt er verschillende benodigdheden voor uw gelnagels als ook andere benodigdheden. Kom eens langs in deze groothandel met nagelproducten en slaag uw slag. Of schrijf u online in voor de verschillende workshops en bestel hun producten.

https://oronails.be/nagellak/benodigdheden-gelnagels