Webwizards
Image default
Dienstverlening

Een 3D-laserscanner van Zeb Discovery

Wilt u graag moeiteloos gegevens vastleggen en tegelijkertijd een apparaat kopen dat licht is van gewicht? Dan wacht deze 3D-laserscanner van Zeb Discovery van het merk GeoSLAM op u. Deze snelle puntenwolk laserscanner is betrouwbaar en neemt u zo overal mee naartoe. Moet u in staat zijn om overal en waar dan ook snelle 3D-scans te maken? MOSEG Technologies in Balegem heeft voor u apparatuur van hoge kwaliteit en met de beste garantie. Deze Zeb Discovery laserscanner heeft een combinatie van GeoSLAM’s SLAM-technologie en de NCTech ISTAR Pulstar camera, waarmee u snel en makkelijk foto’s maakt met een hoge resolutie.

Ontdek deze veelzijdige en mobiele laserscanner

Deze puntenwolk laserscanner of 3D-laserscanner brengt voor u het sterkste SLAM-algoritme op de markt en is beschikbaar met ultra high-definition-beelden. De Zeb Discovery is het meetapparaat dat u nodig heeft om snel en gedetailleerde opmetingen te maken. Daarnaast omvat deze scanner ook gloednieuwe functies zoals de Clip-and-go-technologie: een technologie waarmee u de ZEB Horizon eenvoudig loskoppelt van het Discovery platform en in enkele ogenblikken inzet als zelfstandige mobiele handscanner. Daarnaast heeft deze stedelijke 3D-laserscanner van MOSEG Technologies een geautomatiseerde workflow voor synchronisatie van puntenwolken en afbeeldingen en is er een ingebouwde GPS. Deze scanner is geweldig en ideaal voor panoramische opnamen. Deze gegevens kunnen geconsulteerd worden in een grafische omgeving.

Bekijk hun meetapparatuur

Met een lichtgewicht rugzak is de ZEB Discovery het perfecte hulpmiddel wanneer fotografie met een puntenwolk ertoe doet. Kies voor dit apparaat en laat u adviseren door een ervaren en deskundig team dat steeds voor u klaar staat. Ontdek hun volledige aanbod, want naast een ZEB Discovery 3D-laserscanner hebben ze ook andere apparaten zoals de ZEB Go, de ZEB Locate en de ZEB Horizon die geschikt zijn voor andere toepassingen. Surf naar hun website en kom meer te weten of neem contact met hen op. U kan makkelijk hun gegevens raadplegen.