Webwizards
Image default
Winkelen

Leuke cadeaus voor 21-diners

21 jaar worden is een mijlpaal die vaak gevierd wordt met een groot diner. Bij zo’n 21-diner worden vaak minstens 10 mensen uitgenodigd, als het er al niet meer zijn. Dan is er vaak een redelijk groot budget voor een cadeau voor de jarige. Je zou denken dat het dan makkelijk is om een cadeau te bedenken, want je hebt toch veel geld ervoor. Maar eigenlijk maakt dit het alleen maar lastiger, want de keuze is nu nog groter! In deze blog geef ik twee cadeau ideeën voor 21-diners. Hopelijk kan je zo wat inspiratie opdoen voor als een vriend/vriendin 21 wordt.

Een mooi paar schoenen

Schoenen is zo’n ding dat je niet zo snel voor jezelf koopt als je het niet hard nodig heeft. En dat heeft 1 simpele reden: Schoenen zijn vaak duur. Vooral als je schoenen van goede kwaliteit wil kopen, moet je hier vaak redelijk wat geld voor neerleggen. Dit is dus perfect om voor iemands 21e verjaardag te geven! Het lastige bij dit soort cadeaus is alleen dat het moeilijk is om in te schatten wat iemands stijl is. Hiervoor kan je echter altijd advies vragen aan de beste vriend of familie van de jarige. En als je voor redelijk neutrale schoenen kiest, kun je eigenlijk niet snel fout zitten. Zo hadden wij met onze vriendengroep laatst schoenen van het merk ARKK gekocht voor een vriend. De schoenen van dit merk hebben een uniek en stijlvol model, maar zijn niet al te opvallend. Hij was er enorm blij mee en draagt ze nu bijna elke dag. En vergeet natuurlijk niet dat de jarige het cadeau ook altijd kan ruilen. Het gaat uiteindelijk vooral om het gebaar!

Een mooi sieraad

Dit cadeau idee is misschien vooral toepasselijk voor vrouwen, maar ook voor mannen kan dit natuurlijk een mooi cadeau zijn. Een duur sieraad van echt goud of zilver is nog zo’n cadeau dat je niet snel voor jezelf zal kopen. Dit maakt dat je er extra veel waarde aan hecht als je dit cadeau krijgt. Zo zijn al mijn ringen die ik draag verbonden aan bijzondere gelegenheden. Een sieraad is dus een cadeau waar bijna iedereen blij mee zal zijn. Je kunt het nog extra speciaal maken door iets, zoals een naam of datum, in het sieraad te laten graveren. Voor dit cadeau geldt ook: Vraag aan een goede vriend of familie wat de stijl is van de jarige. Bovendien is het slim om voor een simpel en neutraal ontwerp te gaan, dan zit je er niet snel naast.