Webwizards
Image default
Winkelen

Alle dames willen kleding van Bellerose

Wanneer je online dameskleding wil kopen, moet je eens kijken of je kleding vindt van Bellerose. Dat is een Belgisch merk dat prachtige dameskleding ontwerpt. Op de webshop van June in the City vind je kledij van dat merk terug. Al je stijlvolle Belgische dameskleding kan je online kopen bij hen. Al je favoriete items zijn verkrijgbaar bij hen in de juiste maat en in jouw favoriete kleur.

Online of niet online, dat is de vraag

Wanneer je geen fan bent van je dameskleding online te kopen, kan je hen ook fysiek een bezoek brengen. Juneinthecity.be heeft twee fysieke vestigingen: een in Heverlee en een in Genk. Daar kan je de meeste van hun stylekleding terugvinden en meteen passen. Zo hoef je niet online te scrollen tot je iets moois tegenkomt, maar kon je nog eens echt shoppen zoals in de goede oude tijd. Ook veel van de items die je koopt van Bellerose online voor dames, is beschikbaar in die vestigingen. Natuurlijk is het aanbod iets beperkter doordat er rekening gehouden moet worden met de beschikbare oppervlakte. Maar wanneer je iets leuks gevonden hebt op de site, maar het graag eerst in de winkel wil passen, is dat meestal wel mogelijk. Ze zullen waarschijnlijk dat model wel hebben hangen, maar misschien niet in de kleur die jij wilt. Je kan het dan in de winkel passen en ontdekken welke maat je nodig hebt en dan kan je nadien toch nog online de dameskleding in de juiste maat en kleur kopen.

Koop wat jij wil

Er zijn dus tal van mogelijkheden om jouw favoriete kledingstuk te kopen. Jij kan helemaal zelf kiezen wat je koopt en hoe je het koopt. Als je het liever fysiek koopt, bezoek je de winkel. Heb je geen tijd voor een winkelbezoek? Koop dan je kleding online. Wil je graag eerst passen en dan meerdere items kopen? Ga naar de fysieke shop en pas de kleding. Nadien kan je die dan online meteen in de juiste maat bestellen. Past het meteen in de winkel en is het ook de juiste kleur? Koop het dan meteen en neem het mee naar huis.