Webwizards
Image default
Mode en Kleding

Een leren tas online kopen

Als je online een leren tas koopt, heb je zeker het nadeel dat je de gekozen tas niet kunt aanraken of ruiken. Het voordeel is echter dat je veel verschillende online winkels kunt bezoeken voordat je een beslissing neemt. Beter één vraag teveel stellen dan teleurgesteld zijn over de tas, die in de post komt.

Voor de eerste keer dat je een online lederen tas koopt, is het aan te raden om alleen te kopen bij een gerenommeerde distributeur van echte lederen tassen van hoge kwaliteit, zoals het bekende merk Cowboysbag, dat alleen tassen van de hoogste kwaliteit leer maakt. Tot die tijd heb je tenminste wat meer ervaring met het onderscheiden van goed en minder goed leer.

Als je een winkel bezoekt, neem dan de tijd. Kijk naar de tassen, stel vragen, raak ze aan, ruik ze. Laat je meeslepen door de tas van je keuze en koop alleen, als je zeker bent, alle punten voor een goede kwaliteit lederen tas, echt uitchecken.

Zoals bij de meeste andere producten die je koopt, geeft de prijs alleen geen betrouwbare indicatie of deze lederen tas van goede of minder goede kwaliteit is. Naast de uitstekende kwaliteit van het leer speelt de merknaam van je tas een belangrijke rol in de prijs van het product. Echter, als vuistregel geldt dat echt leer van goede kwaliteit duurder is dan leer van slechte kwaliteit of zelfs een imitatie.