Webwizards
Image default
Eten en drinken

Laat een professionele traiteur komen als catering op uw huwelijksfeest of bedrijfsfeest

Met de hulp van een traiteur hoeft u zich op uw huwelijksfeest of bedrijfsfeest géén zorgen te maken over de catering. Wanneer u JÖRD inhuurt voor uw bijeenkomst bent u verzekerd van professioneel klaargemaakte hapjes en gerechten die smelten in de mond. Of u nu een buffet wilt waar voor ieder wat wils is of gerechten die à table worden geserveerd – bij JÖRD kan dit allemaal. Ook is het mogelijk om een walking dinner te organiseren waarbij u en uw gasten vrij rond kunnen wandelen. Dit is ideaal voor netwerkborrels.

Unieke smaken op de meest bijzondere dag van uw leven

U én uw gasten zullen een onvergetelijke dag hebben als u kiest voor catering van traiteur JÖRD op uw huwelijksfeest. Samen met uw partner bespreekt u welke producten u absoluut niet wilt missen en welke rijke smaken uw voorkeur hebben. Met JÖRD krijgen u en uw gasten de basis versbereide gerechten op basis van seizoensingrediënten, alle ambachtelijk bereid door een professionele chef.

Een ware smaakmaker op ieder zakelijk evenement of bedrijfsfeest

Ook tijdens een bedrijfsfeest mogen krachtige smaken van een professionele traiteur niet ontbreken. Tijdens het bedrijfsfeest is het belangrijk om te netwerken en elkaar te leren kennen in een gemoedelijke sfeer. Kies bijvoorbeeld voor een walking dinner waarbij JÖRD diverse malen rondgaat met hapklare gerechtjes zoals amuses, toastjes en andere heerlijke hapjes.

Boek uw datum tijdig bij de cateraar

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn bij traiteur JÖRD voor catering van uw huwelijksfeest of bedrijfsfeest? Neem dan direct contact op via een van de contactmogelijkheden die u vindt op de website. De mogelijkheden bij deze traiteur zijn vrijwel eindeloos, dus vraag zeker een vrijblijvende offerte aan. Heeft u besloten om JÖRD in te huren voor uw bruiloft of bedrijfsevenement? Boek dan meteen uw datum om zeker te zijn van bijzonder lekker eten op uw evenement.