Webwizards
Image default
Bedrijven

Verschillende soorten zwembaden

Iedereen wilt het enorm graag, een zwembad in de tuin!. Het zorgt niet alleen voor een heerlijke verkoeling, maar zorgt er ook voor dat u niet naar een openbaar zwembad hoeft. Met een zwembad kunt u heerlijk in uw eigen tuin vertoeven en genieten van de zomer. Het kopen van een zwembad kan een hele uitdaging zijn. Er zijn namelijk veel verschillende varianten beschikbaar. In deze korte blog geven we je weer waar je op moet letten bij het kiezen van een zwembad.

De soorten zwembaden

Op het gebied van zwembaden is er een zeer uitgebreid assortiment beschikbaar. Dit kunnen opbouwzwembaden zijn tot zwembaden die ingegraven worden in de grond. De keuze hierin is helemaal aan jou! Hieronder geven wij de verschillende soorten zwembaden weer.

 

–          Bovengrondse zwembaden

Dit zijn zwembaden die men plaatst op de grond. Deze zwembaden worden niet ingegraven en zijn daardoor goedkoper dan inbouw baden. Dit soort zwembaden is verkrijgbaar in verschillende groottes, vormen en dieptes.

 

–          Inbouw zwembaden

Dit soort type zwembad wordt ingegraven , zijn duurder in aanschaf en kunnen permanent                                                                                   ingegraven blijven. Hierdoor kunt u het hele jaar genieten van deze soort zwembaden.

 

–          Opblaasbare zwembaden

Deze soort zwembaden worden meestal opgeblazen en hebben vanzelfsprekend geen frame. Hierdoor zijn ze iets goedkoper dan andere zwembaden maar wel iets gevoeliger voor schade. Dit type zwembaden is vooral erg geschikt voor tuinen. Dat komt omdat deze soort kleine zwembaden goed in de tuin passen.

https://outathome.be/product-categorie/water/zwembaden/