Webwizards
Image default
Zakelijke dienstverlening

Waarom een epoxyvloer altijd de investering waard is

Wat de ondergrond van je bedrijf ook is, met een duurzame epoxyvloer sla je nooit de bal mis. De laatste jaren zijn epoxyvloeren steeds populairder geworden in onder andere professionele keukens, de voedselindustrie, brouwerijen en de chemische industrie. ABBI Industrie zet uw plannen met PU gietvloeren en epoxyvloeren om in de realiteit. Wij vertellen je graag waarom epoxyvloeren en PU gietvloeren perfect passen binnen de visie van uw groot of kleinschalig bedrijf!

Waarom zou je kiezen voor een epoxyvloer?

Laten we even de voordelen van een epoxyvloer opsommen. De hoge krasbestendigheid van een epoxyvloer is voor elk bedrijf meer dan welkom. De lage prijs en chemische weerstand van de vloer is bestand tegen verschillende kleurstoffen en zuren. Dit maakt van dit type vloerbekleding een van de beste opties voor uw onderneming. Heb je eerder interesse in een duurzame PU gietvloer? Ook daar kan ABBI Industrie uit Niel je mee verder helpen. De volledig naadloze samenstelling zorgt ervoor dat de PU gietvloer waterbestendig en flexibel kan worden aangelegd. Een bestaande houten of tegelvloer vormt de ideale basis voor een PU gietvloer waar je jarenlang plezier van hebt. Wat jouw wensen ook zijn, de medewerkers van ABBI Industrie brengen al je wensen in kaart om samen tot het gewenst eindresultaat te komen. Veiligheid, comfort en duurzaamheid spelen een rol binnen elk bedrijf. Het aanleggen van een PU gietvloer of epoxyvloer is alvast een heel goed begin! 

   

Twijfel niet langer en contacteer deze pro’s in het vak

Elk bedrijf heeft recht op een betrouwbare aanpak in PU gietvloeren en epoxyvloeren. Wil je graag zelf de opties overlopen met de medewerkers van ABBI Industrie? Of heb je een specifieke vraag over duurzame vloerbekleding? Je kan de contactgegevens eenvoudig terugvinden op de website. Bel ze gerust even op of stuur een e-mail om een gratis offerte aan te vragen.

https://www.abbi.be/