Webwizards
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een multifunctionele kantoorprinter

Een multifunctionele kantoorprinter is zeer handig voor op uw kantoor. U kunt er niet enkel papier mee printen, zoals met elke andere printer. Het is ook mogelijk om papier te kopiëren, scannen en faxen. Moet u bijvoorbeeld vaak dossiers of documenten doorsturen naar klanten of andere vestigingen? Dan is het een goede keuze om een multifunctionele kantoorprinter te kopen bij Gevacom.

De voordelen van zo’n multifunctionele printer

Het grootste voordeel van een multifunctionele kantoorprinter is dat u geen afzonderlijke printer, fax apparaat of scanner moet kopen. Door maar één apparaat te moeten aankopen, kunt u enorm veel kosten besparen. Want zeg nu zelf, als u voor elke functie van zo’n kantoorprinter een aparte printer zou moeten kopen bent u al snel drie keer zoveel geld kwijt. Het is dus veel goedkoper om te kiezen voor een multifunctionele kantoorprinter. Naast kosten besparen, kunt u ook tijd besparen. Door de handige combinatie van printen, kopiëren en scannen, kunt u bijvoorbeeld direct uw scans uitprinten zonder deze eerst naar de printer te moeten sturen. Bovendien kunt u ook ruimte besparen in uw kantoor. Minder apparaten betekent ook dat er minder ruimte nodig is, en de plaats die u bespaart kunt u handig gebruiken voor andere zaken. Ook bestaan er een heel aantal multifunctionele kantoorprinters die duurzaam zijn. Tot slot kunt u ook op energie besparen met een kantoorprinter. Een multifunctionele printer heeft doorgaans maar één snoer nodig om het hele apparaat van elektriciteit te voorzien. Deze energiebesparing zorgt dus nog eens voor extra kostenbesparingen.

Schakel Gevacom in

Op Gevacom kunt u rekenen voor een professionele herstelling van uw kantoorprinter, maar ook voor de installatie en het onderhoud. Tijdens de installatie van uw kantoorprinter zorgt het bedrijf ervoor dat uw printer perfect geconfigureerd wordt met uw computers en netwerk. Schakel Gevacom in voor regelmatig onderhoud, of voor een eventuele herstelling.

https://gevacom.be/