Webwizards
Image default
Zakelijke dienstverlening

Snelle invorderingen en aanmaningen door een incassobureau in Limburg

Wanneer klanten of huurders hun rekeningen niet betalen, kan dit voor jouw bedrijf problemen veroorzaken. Vooral voor kleine bedrijven zijn openstaande facturen van klanten erg vervelend. Hierbij kun je zelf een aanmaning sturen naar de klant, oftewel een betaalherinnering. Wanneer de klant echter niet reageert, kun je Incasso GeKa inschakelen. Dit is een incassobureau in Limburg dat snelle aanmaningen en invorderingen regelt.

Een aanmaning of betaalherinnering laten versturen

Incassobureau Incasso GeKa uit Houthalen-Helchteren te Limburg zal er alles aan doen om jouw klanten te bereiken en de schulden te innen. Hiervoor worden er eerst aanmaningen verstuurd. Dit zijn betalingsherinneringen voor de open facturen. Wanneer hier niet op wordt gereageerd, zal het bureau de klant persoonlijk proberen te contacteren. Dit gebeurt altijd op een rustige en vriendelijke manier. In dit stadium kunnen er ook bemiddelingen plaatsvinden als de klant de factuur weigert te betalen. Wanneer betalingsherinneringen en bemiddelingen geen nut blijken te hebben, zal het incassobureau de volgende stap ondernemen. Er kan dan een invordering geregeld worden. Bij een gerechtelijke invordering zal een jurist de zaak voorleggen aan de rechter. Wanneer de rechter een positief vonnis velt, zal de klant jou verplicht moeten betalen. Wanneer dit niet gebeurt, kan er beslag gelegd worden op de persoonlijke eigendommen van de klant.

Reken op een succesvolle uitkomst

Het inschakelen van een deurwaarder is de meest extreme stap. Dit gebeurt alleen wanneer de klant de openstaande bedragen niet betaalt, zelfs na een gerechtelijke invordering. Om er toch voor te zorgen dat jouw facturen betaald zullen worden, zal het incassobureau uit Limburg een deurwaarder inschakelen. Een deurwaarder zal het openstaande bedrag invorderen. Wanneer Incasso GeKa ingeschakeld wordt, is er een grote kans dat jouw probleem opgelost wordt. De meeste openstaande facturen worden met behulp van aanmaningen en invorderingen toch betaald. Je kan dus rekenen op een succesvolle uitkomst bij dit incassobureau uit Houthalen-Helchteren te Limburg. Neem meteen contact op met het bedrijf!