Webwizards
Image default
Gezondheid

Schone bloedvaten

Een gezond leven begint bij een schone bloedbaan. De bloedbaan is een gesloten systeem waardoor ons bloed loopt. Er zijn 2 verschillende bloedsomlopen, de grote en de kleine. De aderen zorgen er voor dat het hart verbonden is met organen en ledematen in ons hele lichaam. Ook zorgt de bloedsomloop voor de circulatie van hormonen, afweerstoffen, voeding en warmte. Verder is het stelsel belangrijk in de afvoer van afval in ons lichaam. Houd je bloedvaten schoondoor het voedingssupplement Vascu Vitaal te gebruiken. Doordat je dit supplement gebruikt zal je snel merken dat je fitter, energieker en gezonder wordt. Het supplement werkt niet alleen genzend maar ook preventief. Het product Vascu vitaal bestaat uit een vakkundig samengestelde formule die precies aanvult wat wij niet tijdens onze dagelijkse voeding binnenkrijgen.

Vitamine K: is van nature veel te vinden in vlees, fruit en groentes. De stof is werkzaam in onze bloedvaten waar het zorgt voor een juiste bloedstolling. Mocht je een tekort aan vitamine K hebben dan vergroot dit de kans op een hersenbloeding of andere interne bloedingen. Voorkom deze soms zelfs dodelijke complicaties door altijd extra van deze stof in te nemen.

Fysoterolen: de naam lijkt al een beetje op cholesterol, ook de samstelling van de stof lijkt hier op. Alleen zorgt het er juist voor dat er minder cholesterol wordt opgenomen in je bloed. Dit verlaagt de bloeddruk en die verlaagt op zijn beurt weer de kans op aderverkalking.

Rutine had vroeger ook de naam vitamine P, het heeft dan ook een zeer positieve werking op ons lichaam. Het zorgt niet alleen voor schone bloedvaten, het voorkomt ook de binding van ijzer met waterstofperoxide zodat ons lichaam niet zichzelf vergiftigd. Gevolg: cellen worden minder beschadigd. Het is een antioxidant met een sterke werking en dus onmisbaar in de strijd voor schone bloedvaten.

Alfa-Liponzuur is een stof die valt onder de omega-3 vetzuren. Het verzorgt onder andere de elasticiteit van onze aderen en het verlaagt ons cholesterol.

http://www.oligo-pharma.nl/