Webwizards
Image default
Gezondheid

Personaliseer je verzorging met de RainPharma producten

Gebruik je graag zalfjes om ’s ochtends voor het werk aan te brengen? Of wil je graag huidverzorging voor onder de douche uitproberen? Alles is mogelijk met de producten van het kwaliteitsvolle merk RainPharma. Bij Puur Living leggen ze je daarom ook graag uit hoe dit juist werkt en welke producten het best passen bij jouw lichaam of haar.

Personaliseer je after oil

Als je kiest voor de after oil van dit bekende merk, kan je zelf nog kiezen wat de geur wordt. Deze natuurlijke olie heeft normaal een citrusgeur, maar bij RainPharma begrijpen ze dat niet iedereen hier een grote fan van is. Je kan er daarom voor kiezen om zelf nog essentiële olie toe te voegen. Naargelang de hoeveelheid druppels, wordt de geur intenser. Bij twee druppels krijg je een subtiele geur. Bij zeven druppels zal deze geur dan weer heel wat intenser zijn. De experten van Puur Living stellen voor dat je weinig tot geen druppels toevoegt aan de RainPharma producten als je een gevoelige huid hebt.

Voedingssupplementen

Een after oil kan al heel wat doen voor je huid, maar soms is dit niet genoeg. Bij deze specialisten vind je daarom de volledige collectie aan RainPharma producten. Dit kwaliteitsmerk biedt namelijk ook voedingssupplementen aan om je huid extra te beschermen en detoxen. Deze pillen geven je lichaam de bouwstoffen die het nodig heeft om te genezen. Ons lichaam krijgt al genoeg bewerkte en chemische producten binnen en juist daarom maakt RainPharma voedingssupplementen die volledig biologisch zijn. Zo krijg je de beste resultaten op een natuurlijke manier. Als je deze producten toch eerst eens wilt bekijken, kan je terecht op hun handige website: puurliving.be.

Bescherm je huid

Wil jij te weten komen hoe je je lichaam kan beschermen met deze producten? De specialisten geven je alle uitleg die je wenst. Je kan hen hiervoor altijd telefoneren of een e-mail sturen met al je vragen. Zo bestel je voor je het weet de voedingssupplementen en essentiële olies van RainPharma. Neem alvast een kijkje tussen het volledige aanbod.