Webwizards
Image default
Zakelijke dienstverlening

Schakel een accountant in om de fiscaliteit van je bedrijf in Antwerpen te regelen

Als je een eigen bedrijf hebt, kan het best ingewikkeld zijn om de fiscaliteit te regelen. Je moet er niet alleen voor zorgen dat je aangifte voor de vennootschapsbelasting doet, maar ook dat je BTW afdraagt en dat je voor jezelf aangifte doet voor de personenbelasting. Voor professionele begeleiding bij het organiseren van de fiscaliteit van je bedrijf in Antwerpen of Gent, kun je terecht bij EBS Finance West. Bij dit boekhoudkantoor ontvang je gedegen advies en begeleiding en kun je rekenen op een heldere en vlotte communicatie. Het is opgericht door Luc Eggermont en Kenny Messiaen, die allebei gecertificeerd zijn als accountant en belastingadviseur.

Je administratie in de cloud

Het kantoor van deze accountants is in Kortrijk, ten zuiden van Gent. Het maakt niet uit waar je in Vlaanderen woont, je kan altijd eenvoudig van hun diensten gebruik maken. Dit komt omdat de accountants met een digitaal systeem werken. Alle benodigde gegevens worden opgeslagen in de cloud. Het zal dus niet noodzakelijk zijn om naar Kortrijk te reizen als je bepaalde documenten moet overhandigen. Ook de fiscaliteit van je onderneming in Antwerpen kun je dus prima toevertrouwen aan dit boekhoudkantoor.

Financiële begeleiding die bij jou past

De accountants van EBS Finance bieden financiële begeleiding aan die past bij jouw behoeften en wensen. Wil je het regelen van de fiscaliteit van je bedrijf in Antwerpen het liefst zoveel mogelijk uit handen geven, zodat je je kan concentreren op andere zaken? Zij zullen je het proces dan volledig uit handen nemen. Ook als je alleen de diensten van een accountant nodig hebt om advies te vragen over details waar je over twijfelt ben je bij het boekhoudkantoor in Kortrijk aan het goede adres. Om een vraag over fiscale zaken te stellen, of om even kennis te maken, kun je altijd contact opnemen met het kantoor.

https://ebsfinancewest.be/