Webwizards
Image default
Particuliere dienstverlening

Een heerlijk dagje uit bij deze fashionstore in de omgeving van Antwerpen

Vergeet bij het volgende bezoek aan de stad niet om langs te gaan bij deze fashionstore in de buurt van Antwerpen. Winkelen is een diepgewortelde ervaring. Mensen raken graag de dingen die ze kopen aan. Het maakt niet uit of het gaat op een trui of een nieuw paar schoenen, de ervaring is natuurlijk veel beter om de items te testen in het echt. Winkelen is altijd een sociale ervaring geweest en zal dat ook blijven. Dat is exact wat ze bij Marie & Louis, de fashionstore in de buurt van Antwerpen, willen behouden. Winkelen gaat over tijd doorbrengen met vrienden of familie en meningen vragen over hoe iets eruit ziet voordat je het koopt.

Ervaar verschillende kledingmerken in één winkel

Deze fashionstore in de buurt van Antwerpen heeft het vanaf het begin hun prioriteit gemaakt om de beleving in de fysieke winkel uniek te maken. De klanten leren de merken kennen die de winkel presenteert en samen met de medewerkers bouw je een relatie op. Op den duur weten de klanten exact wat ze kunnen verwachten van de winkel en komen daarom keer op keer terug voor het vinden van het perfecte item. Ze hebben bij Marie & Louis verschillende grote namen in hun assortiment, waaronder Ydence, Desires, Vanessa Wu en Colourful Rebel.

Ga langs bij deze fashionstore

Een andere geweldige manier die de bovengenoemde fashionstore in de buurt van Antwerpen laat uitblinken tegenover andere fysieke kledingwinkels, is de persoonlijke aanpak en prettige sfeer die er in de winkel hangt. Via social media delen de medewerkers vaak al previews van de items die in de winkel te vinden zijn en presenteren ze stijlvolle combinaties. Hierdoor is de klant voorbereidt op wat ze zullen tegenkomen in de rekken. Daarnaast werken ze graag samen met de merken om van tijd tot tijd voor exclusieve items te zorgen en speciale aanbiedingen te kunnen geven.