Webwizards
Image default
Groothandel

Koop al uw producten bij deze diepvriesgroothandel uit West-Vlaanderen

Bent u als slager, cateraar of restauranthouder blijvend op zoek naar de beste website om de diverse etens- en overige -waren voor uw zaak op te bestellen, snel geleverd en aan een scherpe prijs? Dan eindigt uw zoektocht hier, want diepvriesgroothandel Biervliet Freez Center uit Diksmuide, West-Vlaanderen is precies wat u zoekt. Verschillende soorten vleeswaren, groenten, fruit, schaaldieren en frieten en meer zijn allemaal hier te vinden, naast non-food-artikelen als onderhoudsproducten, verpakkingsmaterialen en papierwaren. Biervliet Freez Center levert niet alleen aan de Belgische kust, maar ook in de rest van de provincie én de regio’s rond Gent en het Meetjesland. Neem zeker eens een kijkje op de website van deze expert!

Een klantvriendelijke speler

Biervliet Freez Center is een diepvriesgroothandel uit West-Vlaanderen die klantvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft staan en u steeds wil helpen, of u nu slager, restauranthouder, cateraar of particulier bent. Dit betekent dat u bij hen niet alleen een heleboel verschillende benodigdheden aan grote volumes kan inslaan. Dit betekent ook dat er iedere maand meerdere promoacties worden georganiseerd, die u stuk voor stuk een flinke duit kunnen schelen en u daarnaast van tijd tot tijd laten kennismaken met nieuwe topproducten. En als klap op de vuurpijl worden de leveringstijden erg kort gehouden: vaak kan u reeds de volgende dag, of nog op de dag zelf als u voor 5u ’s ochtends bestelt, uw producten verwachten.

Ontdek het aanbod van deze expert

Als lid van de aankoopgroepering AZ Food Horecagrossiers beschikt Biervliet Freez Center over een uitstekende onderhandelingspositie, en kan alle koopwaar aangeboden worden aan scherpe prijzen. Zo komt deze diepvriesgroothandel uit Diksmuide, West-Vlaanderen ook tegemoet aan uw portemonee. Dus waar wacht u nog op als slager, cateraar of restauranthouder uit West-Vlaanderen de streek rond Gent of Meetjesland? Surf naar de website van Biervliet Freez Center en ontdek hun ruime aanbod en goede deals.