Webwizards
Image default
Eten en drinken

Laat de mobiele frituur uw gasten trakteren op Belgische frieten

Er is niets zo lekker als een pak echte Belgische frieten, en die kunt u nu ook aan huis laten komen op al uw feesten. Hoe? Dankzij de mobiele frituur van Friet & Co uit Antwerpen. Dit bedrijf verzorgt al ruim 15 jaar de lekkerste frietjes op particuliere en zakelijke feesten met hun stijlvolle frituurwagens die op locatie komen. Wilt u ook een frituur aan huis laten komen? Lees dan verder om te ontdekken wat uw mogelijkheden zijn!

 

Geniet van verse frieten en een ruim assortiment snacks à volonté

Als u de frituur van Friet & Co aan huis of op uw bedrijf laat komen, heeft u de keuze uit verschillende formules. Bij elke formule zijn frieten, saus en snacks à volonté. Het verschil in de formules van deze mobiele frituur zit hem in de variëteit van de snacks. U hebt de keuze uit zeven, tien of elf verschillende soorten frituursnacks. Voor elke formule betaalt u een vaste prijs per persoon zodat u op voorhand steeds weet wat de kosten zijn van de mobiele frituur. Friet & Co werkt bovendien enkel met dagverse frieten die op artisanale wijze worden gebakken. Zo trakteert u uzelf en uw gasten op de lekkerste frieten met deze frituur aan huis of op het werk.

Ontdek alles over de mogelijkheden

U kunt de frituur van Friet & Co niet enkel aan huis laten komen, zakelijke klanten kunnen ook genieten van smakelijke take-out boxen. Bijvoorbeeld voor een lekkere lunch of om zakenrelaties te trakteren. Ook bij de take-out heeft u de keuze uit drie verschillende opties. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van deze mobiele frituur? Bezoek dan zeker de website van Friet & Co. Hier vindt u alle informatie over de verschillende formules en kunt u eenvoudig een offerte op maat aanvragen voor uw feest of event.