Webwizards
Image default
Horeca

Kom helemaal tot rust in deze BnB in Brugge

Brugge is een enorm populair onder toeristen, en dit om een goede reden. Deze historische stad ademt immers sfeer en klasse uit. Prachtige oude huizen, idyllische tuintjes en de bekende reien maken van Brugge echt een sprookjesstad. Kortom, het is de ideale locatie voor een weekendje of een midweek weg. En wat is er beter dan hierbij te overnachten in een BnB die dezelfde magische, authentieke sfeer uitstraalt als Brugge zelf? Zo’n BnB is Barabas, gelegen in het historische centrum van Brugge. Hier kan je overnachten in de gracieuze stijl van vroeger, met het comfort van vandaag.

Deze BnB heeft de allermooiste kamers

Deze BnB in Brugge heeft verscheidene prachtige kamers. Ten eerste is er de Suite Clin d’Oeil. Dit is de mastersuite van het gebouw, met een ligbad, een apart toilet, aparte douches en een mooi uitzicht over de tuin en de Groenerei. De kamer, die een echte kasteelsfeer uitademt, is geschikt voor twee personen, maar er kan een kinderbed worden bijgezet. De Suite Clair de Lune, eveneens geschikt voor twee personen, combineert elegantie met gezelligheid. De Family Suite La Charpente is ideaal voor gezinnen die in een luxueuze en gezellige kamer willen overnachten. De kamer, gelegen onder het dak, is voorzien van twee dubbele bedden en twee enkele bedden. Voor een koppel met één kind is de Attic & Mansarda Suite ook geschikt. Deze authentieke kamer verwijst terug naar een rijk verleden. De Cottage, ten slotte, is ideaal voor koppels die op hun privacy gesteld zijn. Deze kamer is zelfs voorzien van een eigen keuken.

Ontdek snel hun prachtige kamers

Op de website van deze BnB uit Brugge vind je vele foto’s van hun prachtige kamers. Laat de beelden je overtuigen en reserveer je plaats! Bij Barabas ben je zeker van een onvergetelijk verblijf. De uitbaters van deze geweldige BnB geven je ook graag tips voor je bezoek aan Brugge. Zo ontdek je niet alleen de toeristische trekpleisters, maar ook de verborgen parels van de stad!

https://www.barabas.be/