Webwizards
Image default
Dienstverlening

Solex rijden als afscheid

Solex rijden als afscheid

Afgelopen week gingen ik en mijn collega’s solex rijden bij solexverhuurdebetuwe.nl. Dit hebben we met het bedrijf gedaan, omdat één van onze collega’s afscheid nam, omdat hij een andere uitdaging in zijn leven ging nemen. Wij, als collega’s wilde onze verlatende collega, niet zomaar laten gaan en wilde iets speciaals organiseren. En speciaal was het.

De zoektocht naar solex rijden

Omdat wij iets speciaals wilde regelen, ging ik Googlen naar: Solex rijden. Na wat zoekwerk kwam ik terecht op de website van solexverhuurdebetuwe.nl. Op de website stond duidelijk en leuk verteld wat de solex fiets tocht in de Betuwe in hield. Er stond beschreven dat er voor grote groepen solexen beschikbaar waren en dat tegen een niet al te hoge prijs. Op de website vond ik ook een aantal beoordelingen over de ervaringen met de solex verhuur.

Ik las in de ervaringen over solex rijden. En iedere ervaring dat ik las, las ik terug dat zij het een unieke en speciale ervaring vonden. Zodoende stuurde ik een bericht naar een aantal collega’s. Dit om na te gaan wat zij van het idee vonden. Al snel kreeg ik leuke reacties terug gestuurd, en besloot om die reden, solexverhuurdebetuwe.nl eens op te bellen.

Solex huren

Na een leuk en interessant gesprek over solex rijden, hadden ik en mijn collega’s besloten om de solexen te gaan huren bij Solex verhuur in de Betuwe en kon het verder plannen van het afscheid gepland gaan worden. We vulde een formulier in dat wij op de website konden vinden./ Hierop moesten wij een aantal zaken invullen, die gelukkig niet veel tijd in beslag namen

Op de afgesproken datum smokkelde we onze collega mee richting solex rijden in de Betuwe. Hij wist gelukkig nog van niks. Toen hij geblinddoekt afstapten, zagen we dat hij nog steeds niet wist waar we waren. De instructeur van de solexen liet wat horen van de fietsen en onze collega kreeg een lach op zijn gezicht. Gelukkig zagen we direct dat hij het leuk vond. We deden de blinddoek bij hem af en beleefde zodoende een geweldige onvergetelijke dag.

Bezoek de link voor meer info : website