Webwizards
Image default
Particuliere dienstverlening

Meer zelfvertrouwen na een ingreep door de erkende borstverkleining kliniek

Sommige vrouwen dromen van grote borsten, maar vrouwen die door Moeder Natuur zijn bedeeld met een grote cupmaat zijn er vaak helemaal niet blij mee. Te grote borsten kunnen heel hinderlijk zijn, zeker als ze niet passen bij uw lichaamsbouw. Ook het kopen van leuke lingerie valt lang niet altijd mee met een cupmaat groter dan D. Daarom kiezen veel vrouwen voor een borstverkleining in een speciale kliniek. De borsten worden dan door een ervaren chirurg geopereerd en teruggebracht naar een aanvaardbare omvang. Vrouwen die een dergelijke ingreep lieten doen zijn vaak zeer tevreden over het resultaat.

Voor wie is een borstverkleining een optie?

Bij uw bezoek aan de Dr. Danau borstverkleining kliniek in Vlaanderen wordt uw wens voor kleinere borsten uitgebreid met u besproken. U wordt gewezen op die risico’s die een operatieve ingreep nu eenmaal altijd met zich meebrengt. Een verhoogd risico op tragere wondgenezing is aanwezig als u rookt of overgewicht heeft. Ook diabetespatiënten of vrouwen die lijden aan hartaandoeningen of hoge bloeddruk lopen dit risico. Als dit voor u aan de orde is kan de chirurg eventueel contact opnemen met uw behandelend arts om te bespreken of de ingreep veilig kan worden uitgevoerd.

Ga voor een stralend uiterlijk met stevige borsten

Een ingreep bij de borstverkleining kliniek in Vlaanderen zal u in vrijwel alle gevallen meer zelfvertrouwen geven. Als u uw borsten te groot vindt en daar ook duidelijk hinder van ondervindt, dan zal de ingreep een opluchting zijn. Na enkele weken is het eindresultaat definitief en kunt u zien hoe uw nieuwe uiterlijk eruit ziet. De chirurg ziet u na de ingreep altijd nog terug om het eindresultaat te beoordelen. Op de website van Dr. Danau kunt u meer informatie lezen over de ingreep, de nazorg en het resultaat dat u mag verwachten. Hier leest u ook hoe u contact kunt opnemen voor het maken van een afspraak.

https://danau.be/