Webwizards
Image default
Zakelijke dienstverlening

De groothandel voor de horeca op het gebied van apparatuur

Als u een horecaonderneming bezit, dan is het belangrijk om te werken met goede apparatuur. Op deze manier maakt u het werk voor uzelf en uw personeel een stuk plezieriger. Iedere chefkok heeft bijvoorbeeld zijn of haar eigen voorkeur wanneer zij moeten koken. Wellicht werkt de ene prettiger met een inductiekookplaat, maar heeft uw eigen chef voorkeur voor een gasfornuis. Waar u ook naar op zoek bent, bij Horeca Koeling zult u het vinden. Hetzelfde geldt voor onder andere friteuses, heteluchtovens en contactgrills. Bovendien vindt u hier ook rvs-meubilair zoals kasten, afzuigkappen en tafels. Rvs is de perfecte keuze om uw horeca apparatuur op te plaatsen – het is namelijk zeer goed te reinigen.  

Geniet van premium service en garantie bij deze leverancier

Bij Horeca Koeling heeft u niet alleen een ruim assortiment waar u uit kunt kiezen, maar geniet u ook nog van andere voordelen. Zo vindt u bij deze online shop horeca apparatuur van de beste kwaliteit tegen de laagste prijzen en mét een aanvullende service op maat. Wist u bijvoorbeeld dat de aangekochte apparatuur gewoon bij uw horecaonderneming wordt geïnstalleerd, zodat alles voldoet aan de richtlijnen die gelden in de horeca? Bovendien werkt Horeca Koeling als een van de weinige leveranciers van horeca apparatuur in België met een geld terug-prijsgarantie. Is de apparatuur niet wat u ervan had verwacht? Dan krijgt u gewoon uw geld terug – dat is de 100% prijsgarantie van Horeca Koeling!

Plaats een bestelling en krijg uw apparatuur spoedig geleverd

Heeft u de horeca apparatuur gevonden die u wilt bestellen? Wacht dan niet langer met het plaatsen van uw bestelling. Horeca Koeling levert zeer snel door heel België om ervoor te zorgen dat u spoedig aan de slag kunt gaan. Bovendien wordt uw apparatuur gratis verzonden bij een bestelling van € 200,- of meer. Wilt u meer informatie over bepaalde apparatuur voor in de horeca? Of wilt u graag een advies op maat van uw persoonlijke situatie? De deskundige medewerkers van Horeca Koeling staan ook dan voor u klaar met een gedegen advies. De contactmogelijkheden vindt u op de website.

https://www.horecakoeling.be/