Webwizards
Image default
Zakelijke dienstverlening

Zoekt u juridisch advies van een advocaat ondernemingsrecht?

Zoekt u een advocaat ondernemingsrecht voor een bedrijfskwestie? Een advocaat die gespecialiseerd is in ondernemingsrecht kunt u nodig hebben als u bijvoorbeeld een vennootschap wil oprichten of ontbinden, wanneer u een bedrijf wil overnemen of een handelscontract wil afsluiten. U kunt ook advies inwinnen van een advocaat ondernemingsrecht wanneer u gaat herstructureren of wanneer u het intellectueel eigendom van uw bedrijf wilt beschermen. Er kunnen veel redenen zijn waarom u juridisch advies nodig heeft maar zeker is dat u daarvoor bij Caluwaerts Uytterhoeven aan het juiste adres bent.  

Juridisch advies bij een gerechtelijke reorganisatie

Wanneer het tegenzit met uw bedrijf en u niet genoeg middelen meer heeft om uw schulden af te lossen dan kan een gerechtelijke reorganisatie wat meer ademruimte bieden. Daarvoor moet een verzoekschrift worden ingediend waar een advocaat ondernemingsrecht u bij kan ondersteunen. De aanvraag tot gerechtelijke reorganisatie kan ervoor te zorgen dat u uw bedrijf kunt redden. Wanneer u de hulp inroept van een advocaat kan deze niet alleen helpen bij het verzoekschrift maar ook belangrijke juridische documenten voor u opstellen en optreden als bemiddelaar tussen bedrijven en schuldeisers. Als u een advocaat in ondernemingsrecht in de arm neemt kunt u uw volle aandacht geven aan de gerechtelijke reorganisatie. 

Al meer dan 20 jaar juridisch advies op maat 

Heeft u dringend de hulp nodig van een advocaat ondernemingsrecht, neem dan snel contact op met het advocatenkantoor Caluwaerts Uytterhoeven. Het kantoor is opgericht in 2001 door Kristiaan Caluwaerts en Kristof Uytterhoeven, en heeft meer dan 30 bekwame advocaten in dienst die expertise hebben in verschillende domeinen, waaronder ondernemingsrecht. Zoekt u naar een advocaat ondernemingsrecht omdat u bijvoorbeeld advies nodig heeft over het intellectueel eigendom van het bedrijf, wanneer u een handelsgeschil heeft of raad nodig heeft bij een gerechtelijke reorganisatie, dan kunt u terecht bij het advocatenkantoor Caluwaerts Uytterhoeven.