Webwizards
Image default
Management

MBA sport

Online MBA in sportmanagement

De Swiss School of Business and Management en “All About Sports Education” werken samen om gezamenlijk de MBA Degree in Sport Management te leveren.

 

De MBA Degree in Sport Management is een programma dat de fundamenten van het management die betrekking hebben op de sport-industrie verkent.

 

Je kunt kiezen voor een programma op de campus in Genève, Zwitserland of Zagreb, Kroatië, of je kunt online studeren op onze virtuele SSBM-campus.

 

Het belangrijkste doel van de MBA Degree in Sport Management is:

 

 Om u te helpen en u te voorzien van richtlijnen gedurende het programma dat uw ontwikkeling als professional in de sport management industrie zal verbeteren

 

  Om de kennis te verwerven van het gebruik van verschillende managementinstrumenten die u in staat zullen stellen om zakelijke kansen te herkennen

 

   Om verschillende strategieën te ontwikkelen, veranderingen te voorspellen, middelen te optimaliseren en informatie met gezond beoordelingsvermogen te onderzoeken

 

De MBA Degree in Sport Management is geschikt voor:

 

  (Ex)sporters die een officiële graad in sportmanagement willen behalen om hun professionele carrière te verbeteren

 

 Professionals die werkzaam zijn in het bedrijfsleven en zich willen specialiseren in de sportindustrie

 

 Personen die zich willen scholen met een masterdiploma gespecialiseerd in sportadministratie en -management

 

 Professionals die geïnteresseerd zijn in het nastreven van een carrière in de sportindustrie

 

MBA in sportmanagement

Het belangrijkste doel van de MBA Degree in Sports Management is om u te helpen en u te voorzien van richtlijnen gedurende het hele programma dat uw ontwikkeling als een professional in de sport management industrie zal verbeteren. U zult de kennis verwerven van het gebruik van verschillende managementinstrumenten die u in staat zullen stellen om zakelijke kansen te herkennen, verschillende strategieën te ontwikkelen, veranderingen te voorspellen, middelen te optimaliseren en informatie met gezond beoordelingsvermogen te onderzoeken.

 

Via onze kerncursussen en seminars benadrukken we het belang van praktische relevantie en directe toepasbaarheid.

 

Het MBA-programma wordt in het Engels aangeboden en omvat 60 ECTS-studiepunten. Het programma is onderverdeeld in kerncursussen en keuzevakken. Behaal je MBA in Sport Management in 10 maanden of meer en bouw je on-the-job ervaring op.

 

Alle colleges volgen hoge onderwijsnormen en worden gegeven door onze zeer ervaren docenten. Onze professoren houden je betrokken, gemotiveerd en zorgen voor hoogwaardige onderwijservaring om je professionele ontwikkeling te stimuleren en je carrière vooruit te helpen.

 

Alumni

Netwerken is een van onze belangrijkste strategische richtingen.

 

SSBM heeft een strategisch partnerschap gesloten met de MBA Alumni Club, waardoor SSBM-studenten lid kunnen worden van de MBA Alumni Club. Dit biedt onze MBA-studenten nieuwe netwerkmogelijkheden om in contact te komen met leeftijdsgenoten uit zowel dezelfde als verschillende sectoren, vanwege SSBM’s belangrijkste doelstelling om diversiteit binnen de studenten te benadrukken. 

 

Vraag je je nog steeds af waarom je bij SSBM studeert?

SSBM is een toonaangevende business en management school die ernaar streeft om een innovatieve ervaring te bieden en het onderwijs naar een nieuw niveau te tillen.

 

Wij streven naar een superieure leerervaring die een directe impact zal hebben op je professionele ontwikkeling.


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/