Webwizards
Image default
Management

Business management university

BEDRIJFSKUNDE, MANAGEMENT EN BESTUURSKUNDE

De meeste business courses ontwikkelen een solide basis in sleutelelementen zoals business theorie, management, economie, ondernemerschap, marketing, boekhouding en ondernemingsrecht.

 

Welke cursussen zijn beschikbaar?

Universiteiten en hogescholen in het Verenigd Koninkrijk bieden cursussen in de volgende vakgebieden:

 

bedrijfswetenschappen

management studies

financiën

boekhouding

marketing

human resource management

gastvrijheid, vrije tijd en toerisme

vervoer

U kunt ook zelf uw specialistische studiethema’s kiezen, afhankelijk van uw interesses en carrièredoelen. Sommige onderdelen zijn verplichte kernstudies, met daarnaast een reeks optionele, gespecialiseerde modules waaruit u kunt kiezen. Veel opleidingen omvatten ook stages en de mogelijkheid om een jaar in het bedrijfsleven te werken.

 

Sommige graden zijn geaccrediteerd door een of meer van de nationale beroepsorganisaties die kwalificaties certificeren voor loopbanen in management en boekhouding. Dit kan betekenen dat studenten zijn vrijgesteld van een aantal van de examens die nodig zijn om een geaccrediteerde accountant of manager te worden, bijvoorbeeld.

 

Vakkencombinaties en beschikbare cursusopties omvatten:

 

enkelvoudige, gezamenlijke en meervoudige vakcombinaties

voltijd-, deeltijd- en flexibele studiemogelijkheden, evenals cursussen met een stage (sandwichcursussen)

kwalificaties variërend van BA en BSc (Hons) graden tot HND, HNC, en Foundation Certificates

Overweeg je een versnelde opleiding? Kom meer te weten over de mogelijkheid om je bacheloropleiding in twee in plaats van drie jaar af te ronden. 

 

Toelatingseisen

A-niveaus – Om een business-gerelateerde graad te behalen, heb je meestal minimaal twee A-niveaus nodig, met drie A-niveaus en A/B-cijfers voor de populairste opleidingen. De toelatingseisen variëren van CCC tot AAB, waarbij universiteiten en hogescholen meestal BBB vragen. De meeste opleidingen hebben geen specifieke A-niveau vakvereisten. Daarnaast moet je normaal gesproken vijf GCSE’s met een C-waarde of hoger hebben, waaronder wiskunde en Engels. Sommige opleidingen vereisen minstens een B voor GCSE-wiskunde. Voor andere opleidingen, zoals HND’s en foundation years, heb je meestal ten minste één A-niveau of gelijkwaardig nodig.

 

Schotse Highers – De toelatingseisen voor Highers (de meest voorkomende kwalificatie) variëren van BBBB tot AAABB, waarbij universiteiten of hogescholen meestal BBBB eisen. Af en toe vragen universiteiten om Advanced Highers als aanvulling op Highers. Als om een Advanced Highers wordt gevraagd, vragen universiteiten of hogescholen meestal ABB.

 

Beroepsopleidingen – Andere kwalificaties van niveau 3 of niveau 6 (bijvoorbeeld Pearson BTEC Level 3 National Extended Diploma in Business, SVQ Business and Administration (SCQF Level 6)) kunnen door sommige aanbieders als alternatief voor A-niveaus/Highers worden aanvaard. Het is van essentieel belang dat u bij universiteiten of hogescholen alternatieve toelatingsvoorwaarden controleert. 

 

Persoonlijke verklaring

In het algemeen zijn toelatingsdocenten op zoek naar:

 

waarom je een bijzondere belangstelling hebt voor het bedrijfsleven

bewijs dat je enthousiast bent over het onderwerp, wat kan worden aangetoond door:

relevante werkervaring/ stage- of vrijwilligerswerk

aanvullende lectuur en onderzoek over zakelijke onderwerpen

lidmaatschap van aanverwante verenigingen/clubs

een reeks interesses buiten de academische studie – bv. sport, muziek

een goed geschreven verklaring waaruit blijkt dat u een gemotiveerd persoon bent die iets kan bijdragen aan de universiteit

het vermogen om individueel en in teamverband te werken

 

Leercontracten

Als je werk en studie wilt combineren en tegelijk een salaris wilt verdienen, kun je een leerarbeidsplaats overwegen. Welke stageplaatsen beschikbaar zijn en hoe je je aanmeldt, hangt af van waar je woont.

 

Elk leercontract bevat beroepsnormen voor specifieke functies, ontworpen door werkgevers. De normen geven aan welke vaardigheden, kennis en gedragingen vereist zijn om aan te tonen dat een leerling volledig competent is in de functie.


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/