Webwizards
Image default
Bedrijven

Kliniek Orfeo

Uw gebit is één van de belangrijkste onderdelen van uw lichaam. Het is dan ook belangrijk dat u dit zelf goed onderhoudt. Maar wat nou als u een probleem heeft bij uw mond waar u zelf weinig aan kan doen? Daar biedt de orfeokliniek ondersteuning. Of het nou medisch noodzakelijk is of u het zelf wilt veranderen, de medewerkers bij de orfeokliniek zullen doen wat ze kunnen om u de perfecte glimlach te geven!

De orfeokliniek doet veel medische ingrepen. Van wortelkanaalbehandelingen tot chirurgische ingrepen. In dit artikel zal er op twee soorten ingrepen de schijnwerper staan. Dit zijn ingrepen waar de meeste mensen weinig van afweten, maar toch verrassend vaak voorkomen.

Chirurgische kincorrectie:

Bij een chirurgische kincorrectie wordt de kin, die te ver naar voren of naar achter staat, wordt er gebruik gemaakt van een unieke behandeling: de brons-mulié methode. Bij deze methode wordt er met behulp van een computerprogramma gekeken hoe de ideale vorming van uw kin er uit kan zien. Daarna wordt er een kaakoperatie, zonder implantaat, uitgevoerd en wordt uw kaak handmatig naar voren gezet. (let op, de kosten worden niet vergoed door uw verzekeraar)

Beugel voor volwassenen:

Een mooie glimlach kan u in elke sociale situatie goed doen! Daarom is het niet zo vreemd dat steeds meer volwassenen kiezen voor een beugel om alsnog de tanden te corrigeren en recht te zetten. De werkwijze voor orthodontie volwassenen wijkt niet veel af voor die van kinderen. Eerst wordt er gekeken naar de huidige stand van de tanden. Om dit optimaal te doen wordt er meestal gebruik gemaakt van röntgenfoto’s en gipsmodellen. daarna gaan de orthodontisten kijken wat er moet worden gedaan om uw tanden recht te trekken. Tegenwoordig worden in de meeste gevallen gebruik gemaakt van een slotjesbeugel. Let op: een beugel wordt niet vergoed door uw basisverzekering. Mocht u niet zeker zijn of het vergoed wordt moet u contact opnemen met uw verzekeringspolis.

 

https://orfeokliniek.nl/