Webwizards
Image default
Zakelijke dienstverlening

Je facilitaire partner voor het reinigen van dampkappen in de horeca

Als je werkzaam bent in de horeca en beschikt over een professionele keuken, weet je hoe belangrijk een goede hygiëne is. Dit wordt enkel bereikt door alle oppervlakken frequent en grondig te reinigen. De binnenkant van de dampkappen reinigen is echter geen sinecure. Het is niet enkel een vuil klusje dankzij al het vet dat zich opstapelt, het is ook van groot belang voor de hygiëne én brandveiligheid binnen uw keuken. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Je kan voor het reinigen van de professionele dampkappen rekenen op een ervaren facilitaire partner als Valor Services Group.

Een grondige aanpak bij elke klus voor een optimaal resultaat

Het reinigen van dampkappen, daar heeft Valor Services Group veel ervaring mee. Dit bedrijf staat klaar voor alle ondernemingen in de horeca en in andere sectoren met een brede diensteverlening. Van het reinigen van dampkappen en grootkeukens, tot ongediertebestrijding en desinfecteren. Het bedrijf biedt op elk facilitair probleem een oplossing. Of je de experts nu inschakelt voor ongediertebestrijding of voor de dampkappen, je bent altijd zeker van een grondige en planmatige aanpak voor een optimaal resultaat. Schakel je het bedrijf in voor het reinigen van je damkappen? Dan ontvang je aan het einde van de werkzaamheden ook een attest voor je brandverzekering. Zo ben je wettelijk weer helemaal in orde met de brandveiligheidsvoorschriften. 

Ontdek meer over de mogelijkheden van dit ervaren bedrijf

Ben je nog op zoek naar een betrouwbare facilitaire partner voor reinigingswerken in je grootkeuken, ongediertebestrijding of luchtkanaalreiniging? Dan staat Valor Services Group voor je klaar in heel België. Ontdek leer over wat deze specialist te bieden heeft op de website van het bedrijf of neem meteen contact op met een expert als je nog vragen hebt. De behulpzame medewerkers van het bedrijf helpen je graag verder!

Gerelateerde artikelen

Brandbestrijdingsmiddelen op maat van uw noden en behoeftes

Zoekt u juridisch advies van een advocaat ondernemingsrecht?

Waarom een epoxyvloer altijd de investering waard is