Webwizards
Image default
Bedrijven

Huizen renoveren en doorverkopen

Het begint steeds populairder te worden in Nederland. Waar je het in Amerika al vaak ziet dat ondernemers een huis kopen om deze totaal op te knappen en daarna weer te verkopen, wordt dit in Nederland nu ook steeds meer gedaan. Het zijn vaak huizen die erg veel onderhoud nodig hebben waardoor deze vaak voor weinig geld te koop staan. Niemand zou het huis in deze staat willen kopen en daardoor wordt het goedkoop verkocht. Ondernemers kopen het dan en besluiten het totaal op te renoveren en om te bouwen tot een mooi huis. Daarna is het de bedoeling om het huis weer te verkopen met een fikse winst. Vaak herken je het huis niet meer terug en is het een heel mooi huis geworden. Daarnaast moet natuurlijk ook de tuin gerenoveerd worden en ook dit wordt dan gedaan.

In Nederland gebeurd dit een stuk minder dan in Amerika, omdat huizen in Nederland hier over het algemeen te duur voor zijn. Het kost daarnaast ook nog erg veel geld om het te renoveren en op te knappen en vaak valt er dan haast geen winst meer uit het project te halen. Het huis moet dan namelijk voor een veel te hoge vraagprijs verkocht worden. Dit zal dan haast niet lukken omdat er gewoon te veel geld voor wordt gevraagd. Het is jammer dat dit in Nederland niet gebeurd want het harstikke handig dat huizen worden opgeknapt door particulieren.

In Nederland zal je dus vooral je huis zelf op moeten knappen wanneer je besluit om een huis te kopen. Wanneer je voor een iets goedkoper huis kijkt, zijn er altijd wel punten die je wilt veranderen aan het huis zoals bijvoorbeeld de keuken. Daarnaast is er vaak ook achterstallig onderhoud en zullen er onderdelen aan het huis vervangen moeten worden. hiervoor kun je een technisch meerjaren plan opstellen. Met dit projectmatig technisch beheer kan je precies zien wanneer je onderdelen van het huis moet vervangen of controleren. Door het jarenplan op te stellen kun je dus ook al van te voren sparen voor dit geplande onderhoud.

http://laan35.nl