Webwizards
Image default
Woningen

Een aantrekkelijkere woning dankzij een vastgoedstylist

Wanneer u uw woning op de vastgoedmarkt zet, dan wilt u het liefst dat er zo snel mogelijk geïnteresseerden langskomen om het pand te bekijken. Want hoe meer potentiële kopers er langskomen, hoe meer er een bod zullen plaatsen en hoe groter de kans is dat u voor een mooie prijs de woonst kunt verkopen. Daarbij is het wel belangrijk dat u alles zo aantrekkelijk mogelijk tentoonstelt. Het is goed om in gedachten te houden dat de meeste mensen niet verder kijken dan de bestaande inrichting wanneer ze een beslissing maken. Deze zorgt er namelijk voor dat ze een goed beeld hebben van de interieuropties en zelf alvast een indeling in hun hoofd kunnen maken. Dat is minder het geval wanneer uw pand enkel uit lege ruimtes met basisinstallaties bestaat. Hoe kunt u dit het beste voor elkaar krijgen? Door beroep te doen op een vastgoedstylist van IntraStijl.

Hoe gaat het in zijn werk?

Wanneer u een vastgoedstylist van IntraStijl inschakelt, dan komt deze specialist graag even langs om de verschillende leefruimtes in uw pand te inspecteren. Hierbij kijkt deze medewerker naar de grootte van de ruimtes en naar de ligging van ramen en de stijl van vloeren en muren. Op basis van deze informatie kan de vastgoedstylist na de rondleiding u allerlei tips meegeven over hoe u uw ruimtes van een mooie decoratie voorziet en een stijlvol interieur inbrengt. Daar hoeft u uiteraard geen nieuwe meubels voor te kopen. U kunt gebruikmaken van uw eigen meubels of beroep doen op de verhuurdienst van IntraStjil. Hierbij kiest u uit echte luxe meubels of kartonnen meubels om de sfeer te recreëren.

Contacteer hen voor een afspraak

Om beroep te doen op de diensten van IntraStijl kunt u het beste een afspraak maken met een van hun vastgoedstylisten. Op die manier kunt u meteen informeren naar de tarieven en de mogelijkheden met deze werkwijze. Het is ongetwijfeld een investering die u vele voordelen zal opleveren en de verkoop van uw vastgoed beduidend sneller zal laten verlopen.

https://www.intrastijl.be/