Webwizards
Image default
Zakelijke dienstverlening

Bestel de beste analoge manometers

Bestel nu analoge manometers bij BIP Elneo en begin met het nauwkeurig te meten van gas- of vloeistofdruk. De analoge manometers kunt u nauwkeurig aflezen door het duidelijke display. U leest de meter tot 0,1% nauwkeurig af. Zo weet u altijd hoeveel bar ergens op staat. Bekijk nu het hele assortiment en bestel de meters die uw bedrijf nodig heeft voor de nauwkeurigheid van het meten.

Nauwkeurig meten met analoge manometers

De analoge manometers beschikken over schaal bereiken tot en met 6.000 bar en kunnen tot 0,1 % precies meten. Zo leest u nauwkeurig de meter af en weet u gelijk hoe veel druk op het product  staat. De meters zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Dit komt omdat het industriële proces vaak om verschillende dingen kan vagen. Zo heeft BIP Elneo analoge manometers gemaakt van messing maar ook van roestvrij staal. Hierdoor vindt u altijd een meter die bij het proces van uw bedrijf past. Naast analoge manometers heeft het bedrijf ook digitale manometers. Het resultaat van de drukmeting vindt u op het display dat u makkelijk af kunt lezen. U kunt deze instrumenten gebruiken om lange druk, piekdruk, specifieke druk of kleine drukveranderingen te meten. Deze digitale manometers worden in veel verschillende industrieën gebruikt, zoals in de farmaceutische en voedselverwerkende sector. Het maakt niet uit of u een analoge manometer nodig heeft of een digitale. BIP Elneo heeft het allemaal. Bekijk nu het volledige assortiment.

Bestel de meters nu

Bekijk nu het hele assortiment aan analoge manometers en bestel de meters die uw bedrijf nodig heeft voor het nauwkeurig meten van het aantal bar. Als u vragen heeft over de meters dan kunt u deze stellen aan de experts van het bedrijf in Olen, nabij Mechelen. Ze helpen u bij het vinden van de analoge manometers die het beste bij u en uw bedrijf past.

https://bipelneo.com/