Webwizards
Image default
Aanbiedingen

Ayahuasca ceremonie

Heb je last van fysieke klachten, depressies of angsten? Kom dan eens een keer naar onze ayahuasca ceremonie. Wij bieden begeleiding voor persoonlijke ontwikkeling, fysieke heling en spirituele groei. Verder helpen wij u ook met verslavings problemen, rouwverwerking en posttraumatische stress. Een ayahuasca ceremonie kan u helpen met het onder ogen zien van uw problemen. Wij lossen dit voor u op zodat u weer een fijn leven kan leiden zonder enige problemen.

Deze advertentie las ik in een magazine die ik gekocht had. Ik had dit magazine gekocht aangezien ik al een aantal maanden in de knoop zit met mezelf. Ik dacht misschien staat er wat in dit magazine. Het klonk me wel goed in de oren en ik besloot naar de website van innerlijke-reis.nl te gaan. Hier las ik de website even door en ik checkte natuurlijk ook even de recensies van de mensen die hier eerder al naar een ceremonie waren geweest. Er waren goede en slechte recensies aangezien iedereen er wat anders van vindt. Ik denk ook dat het net is hoe je zelf in het leven staat of het wat voor je is of niet. Ik denk wel dat het mij kan helpen mijn leven weer op te pakken en door te gaan waarmee ik gestopt was namelijk een fijn leven leiden.

De ceremonie

Ik had me een maand geleden ingeschreven en vandaag was dan de dag dat ik een ayahuasca ceremonie bij ging wonen. Ik was best een beetje zenuwachtig en een beetje gespannen aangezien ik niet echt wist wat er ging gebeuren en het was natuurlijk niet zomaar wat. Ik besloot er gewoon open minded in te gaan en dat beviel me wel. Ik vond de ceremonie erg fijn en er wordt inderdaad een spreekwoordelijke spiegel bij je voorgehouden. Als u problemen hebt neem dan eens een kijkje op innerlijke-reis.nl en misschien kan het u wel erg helpen.