Webwizards
Image default
Woningen

Tips om je huis veilig te houden

Het beschermen van moeilijk gewonnen apparatuur is nooit zonde. Dit zijn kleine maatregelen en acties die veel dieven hebben voorkomen.

 Sociale controle

Hoge heggen of heggen kunnen een gevoel van veiligheid geven, maar dit is meestal verkeerd. U verbergt uw eigendom zodat dieven het vrij kunnen controleren. Als je huis moeilijk te zien is, ontbreekt het aan sociale controle en heeft de inbreker meer tijd. Als u voor langere tijd het huis wilt verlaten, vraag dan uw buren aandacht te besteden aan de omgeving.

Paniekverlichting

Een lamp met een sensor die afhankelijk van beweging wordt ingeschakeld, is meestal voldoende als afschrikmiddel. Dieven staan ​​immers niet graag in de belangstelling. De timer op de huisverlichting kan ook helpen bij lange afwezigheden. Iemand in de kamer leek de dief weg te jagen.

 Gebruik je gezond verstand

Wist je dat er overdag evenveel inbraken zijn als ’s nachts? Open bovendien overdag de deur niet, vergrendel de garagedeur en laat niets van waarde achter. Als u een alarm heeft, moet u dit instellen. Zelfs als je gewoon uitgaat. Anders verspilt u investeringen en zult u verrast zijn.

Installeer andere veiligheidssloten

Op de buitendeur kunt u een extra veiligheidsslot plaatsen. Meerpuntssluiting is ook noodzakelijk. Extra raamvergrendelingen en raamkrukvergrendelingen zijn natuurlijk geen slechte zaak. Zelfs als de ramen kapot zijn, kunnen ze niet worden geopend zonder de sleutel.

Bij onzichtbare ramen kunt u ervoor kiezen om vaste ramen te plaatsen. Deze zijn moeilijk uit de gevel te trekken en zorgen ervoor dat de dief veel tijd verliest.

Wil je toch de camera of het alarm gebruiken, dan geven we je de volgende 2 tips:

Buitencamera werkt!

De dieven hebben deze camera’s opgemerkt, wat meestal genoeg is om een ​​eenvoudigere optie te kiezen. In combinatie met enge lichten kunt u de kans op inbraak aanzienlijk verkleinen.

 Installeer waarschuwingen

Deze techniek ligt ook voor de hand, maar is nog steeds nodig. Meestal slaat het huis / appartement het alarm over. Voor dieven is het risico te groot. Alerts zijn daarom altijd een verstandige investering, zeker wanneer aangesloten op een alarmcentrale.

https://be.propenda.com/keyword/nieuw-project.html