Webwizards
Image default
Woning en Tuin

Kies zelf het materiaal voor uw garagepoort uit

Er zijn zoveel verschillende modellen, merken en materialen om uit te kiezen als u een nieuwe garagepoort gaat kopen. CMT Poorten uit Kasterlee maakt de keuze heel wat gemakkelijker voor u. Zij hebben een collectie samengesteld met hoogwaardige garagepoorten waar u naar believen tussen kan kiezen. Heeft u toch nog niet gevonden wat u zocht? Dan maken ze een elektrische garagepoort op maat van uw wensen.

Tussen welke kwaliteitsvolle materialen kan u kiezen?

Het materiaal is een van de eerste keuzes die u zal moeten maken, wanneer u een elektrische of manuele garagepoort gaat kiezen. Vroeger bestonden de meeste poorten uit metaal of hout. Tegenwoordig bestaan er echter nog andere kwaliteitsvolle alternatieven. Wilt u bijvoorbeeld een sectionaalpoort met onderdelen uit inox? Of lijkt verzinkt staal u net wat veiliger om inbrekers tegen te houden. Bij CMT Poorten in Kasterlee vindt u zelfs volledig aluminium garagepoorten. Deze zijn zeer stevig en kan u kiezen in allerlei kleuren en afwerkingen. Heeft u graag een gladde uitstraling? Of gaat uw voorkeur eerder uit naar een houtnerfreliëf? Dankzij dit veelzijdige materiaal is het allemaal mogelijk! U bepaalt bovendien zelf welke van de tien beschikbare RAL-kleuren het best bij uw gevelbekleding past. Vindt u dat moeilijk zelf te bepalen? Dan helpen de specialisten van deze garagewinkel u graag verder. Daarbij werken de meeste garagepoorten van deze specialist volledig elektrisch. Welk materiaal u dus kiest, u geniet altijd van een handige, elektrische garagepoort die vele jaren meegaat.

Neem contact op voor vrijblijvend advies

Een juiste stijl en materiaal kiezen, doet u het best met het advies van een expert. Ga daarom zeker eens langs in de showroom van deze experten of neem contact met hen op. De vriendelijke medewerkers helpen u graag verder bij het uitzoeken van de gepaste garagepoort voor uw woning. Voor u het weet komen ze langs om de nieuwe elektrische garagepoort te plaatsen.

https://www.cmt-poorten.be/