Webwizards
Image default
Dienstverlening

Een betonnen gietvloer laten plaatsen door deze expert

Dankzij ABBI Industrie uit Niel, in Antwerpen, laat je eenvoudig een gietvloer plaatsen in je woning of bedrijfspand. Zij komen graag langs om alle details op te meten en zijn dan ook de ideale partner om betonnen gietvloeren door te laten plaatsen. Je rekent bij hen op een expertise die opgebouwd werd over meer dan dertig jaar. Zij zijn dus zowel op de hoogte van de laatste nieuwe ontwikkelingen als dat ze de kneepjes van het vak kennen.

Een gietvloer laten plaatsen was nog nooit zo snel beslist

Wanneer je een gietvloer of betonnen gietvloeren wilt laten plaatsen in Antwerpen, word je overstelpt met verschillende aannemers die hun diensten aanbieden. Maar ABBI Industrie heeft net dat tikkeltje meer. Dankzij een brede kennis over kunstharstechnieken, bieden zij de beste dienstverlening aan die je kan bedenken. Zo kunnen zij je helpen bij:

–        Het plaatsen van gietvloeren

–        Het herstellen van beton

–        Gevelwerken

–        Terrasrenovaties

–        Vochtbestrijding in vloeren

Je hoeft je dus geen zorgen maken wanneer je hen inschakelt om betonnen of PU gietvloeren door te laten plaatsen. Eender welke ondergrond of mogelijk probleem opduikt, zij hebben een gepaste oplossing klaarstaan. Op die manier geniet je van een perfect afgewerkte vloer waar je nog jarenlang mee verder kan. Bovendien bieden zij oplossingen op maat voor bedrijven, denk hierbij aan makkelijk te onderhouden vloeren voor slagerijen of zuurbestendige vloeren voor chemische bedrijven.

Neem contact op voor de vloer van je dromen

Wil je meer informatie over het laten plaatsen van betonnen gietvloeren of wil je alle mogelijkheden voor je ruimte graag bespreken vooraleer je een offerte aanvraagt? Neem dan een kijkje op de website van deze expert op vlak van alles rond de perfect afgewerkte gietvloer in Antwerpen. Je kan daar meer informatie lezen of meteen een afspraak inplannen met de experts. Twijfel niet langer en contacteer hen!