Webwizards
Image default
Hobby en vrije tijd

Een ballonvaart boeken als origineel geschenk

Bent u nog op zoek naar een origineel cadeau, bijvoorbeeld voor uw partner, uw vrienden of uw familieleden, of een collega? Dan is het ongetwijfeld een goed idee om een ballonvaart te boeken. Met een ballonvaart biedt u degene die de cadeau ontvangt een onvergetelijke dag waarbij spanning en ontspanning centraal staan. Het is daarbij uiteraard wel belangrijk dat u kiest voor een betrouwbare firma. Daarom raden wij Madou Ballonvaarten aan. Dit familiebedrijf is reeds meer dan 40 jaar actief in de sector en weet als geen ander hoe ze service van de bovenste plank moeten aanbieden. U kunt bovendien kiezen of u een ballonvaart cadeau wilt doen of liever een bon geeft zodat de ontvanger zelf meer keuze heeft.

Een ballonvaart met twee of liever met een hele groep?

Indien u zelf een ballonvaart wilt boeken, kunt u bij Madou Ballonvaarten kiezen uit tal van mogelijkheden. Zo beschikken dan ook over een van de meest moderne vloten in België. Verkiest u een romantische ballonvaart met uw partner? Dan is een ochtendballonvaart zeker een aanrader. Op deze manier ziet u gezellig met zijn tweetjes de hele regio ontwaken. Wilt u graag met uw gezin of familie een ballonvaart boeken? Ook dat kan bij hen. Ze beschikken over meer dan tien heteluchtballonnen met manden in verschillende groottes. Zo kunt u bijvoorbeeld een ballonvaart boeken voor 6 personen, maar ook voor 12 of zelfs 22.

Geniet van extra services

Bij Madou Ballonvaarten geniet u van allerlei extra diensten wanneer u bij hen een ballonvaart boekt. Zo maakt u een heuse ballondoop mee, kunt u tijdens de ballonvaart drank en versnaperingen verwachten en gaat u naar huis met een leuk petje, een verrassingspakket en een uniek certificaat. Omdat veiligheid uiteraard enorm belangrijk is, krijgt u altijd een duidelijke briefing en voldoende begeleiding. Waar wacht u dus nog op? Boek vandaag nog een ballonvaart bij deze firma!

https://www.madou-ballonvaarten.be