Webwizards
Image default
Vakantie

7 Betoverende dingen te doen in Barcelona

Barcelona is de op één na grootste stad in Spanje en heeft de toeristen veel te bieden. Deze stad zal je in elk aspect van het leven verrassen. Van de geschiedenis tot de cultuur, van voedsel tot prachtig uitzicht, je wil in Barcelona niks missen.

Er is veel te doen in Barcelona. Je kunt een trip specifiek naar Barcelona boeken en je zult versteld staan van de historische en culturele waarde van deze stad.

Het huren van een auto tijdens je bezoek is iets wat je echt moet doen, lees hier meer: https://www.autospanje.nl/. Zo verken je Barcelona op een makkelijke manier. Het zal je helpen herinneren te maken en de meeste tijd te spenderen aan het bezoeken van historische plekken.

Omdat er zoveel te doen is in Barcelona bespreken we de belangrijkste dingen.

Bezienswaardigheden in Barcelona:

De volgende dingen zijn de 7 beste bezienswaardigheden die je niet mag missen in Barcelona.

Sagrada Familia

Hoewel deze kerk gerenoveerd wordt is het nog steeds een prachtige plek om te bezoeken als je in Barcelona bent.

  • Het is een prachtige plek ondanks dat het nu al 140 jaar gerenoveerd wordt en er nog steeds een kwart niet gerenoveerd is.
  • Als we het over waardevolle cultuur hebben: deze plek laat je de historische en culturele architectonische waarde van Spanje zien.

Casa Batllo

Als we kijken naar de creaties van Antoni Gaudi moet je deze plek echt bezoeken.

  • Dit is een geweldige plek om te bezoeken in Barcelona vanwege het aantrekkelijke uiterlijk en het geweldige en unieke interieur.
  • Als je deze plek in de winter bezoekt vergeet dan niet de open haard in de vorm van een champignon te bekijken.

Casa Mila

Dit is een ander fantastisch werk van Antoni Gaudi. Deze plek staat zowel bekend om het aantrekkelijke uiterlijk, de architectonische stijl en de geschiedenis. Het is gebouwd in 1912 en tegenwoordig nog zo mooi dat je deze plek echt moet bezoeken als je in Barcelona bent.

Park Guell

Ook deze plek is gemaakt door de invloed van Gaudi. Het vertegenwoordigt echt de toewijding van Gaudi voor zijn ontwerp, omdat het uiterlijk van deze plek nergens anders ter wereld aanwezig is. De schoonheid van deze plek wordt versterkt door de planten.

Barcelona City History Museum

Het museum is verspreid over 4000 vierkante meter en geeft je alle informatie over de geschiedenis van Barcelona.

Montjuic

Deze plek in Barcelona heeft een aantal dingen te bieden.

  • Het is gemaakt om verschillende internationale tentoonstellingen te houden dus er zijn een aantal geweldige musea.
  • Daarnaast staat er ook een magische fontein die niet alleen geweldig is bij daglicht, maar ’s avonds ook kleurrijk wordt.

Stranden

Het maakt niet uit of je komt om te ontspannen of van de omgeving van het strand wil genieten: je kunt de stranden van Barcelona bezoeken. Je vindt er ook een aantal winkels en cafés.

Barcelona is een plek waar je een fantastische vakantie kan hebben. Het is niet heel duur omdat de meeste bezienswaardigheden gratis zijn. Als je een leuke trip naar Barcelona geboekt hebt, zorg ervoor dat je een aantal bovengenoemde plaatsen bezoekt.

https://www.autospanje.nl